Αντίδραση Αχυρώνα Λιοπετριού: “Τα Σωματεία γίνονται έρμαιο των στοιχηματικών εταιρειών”

Η ανακοίνωση της ομάδας του Αχυρώνα - "Δηλώνουμε ξεκάθαρα για μια ακόμα φορά ότι δεν έχουμε καμία απολύτως σχέση με στοιχήματα που αφορούν το πιο πάνω παιχνίδι και καταδικάζουμε κάθε παράνομη στοιχηματική δραστηριότητα"

Σχέδιο χωρίς τίτλο 2021 03 24T143445.635 Αχυρώνας Λιοπετρίου

Με ανακοίνωση του το Δ.Σ. του Αχυρώνα Λιοπετρίου τοποθετείται σχετικά με την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή της ΚΟΠ για το παιχνίδι Ονήσιλος Σωτήρας  – Αχυρώνας Λιοπετρίου.

Διαβάστε επίσης: Βαριά καμπάνα σε Ονήσιλο και Αχυρώνα για τον ύποπτο μεταξύ τους αγώνα

Η ανακοίνωση της ομάδας του Λιοπετρίου:

1.  Εκφράζουμε την απογοήτευση μας για την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή της ΚΟΠ  που επιφέρει ένα τεράστιο οικονομικό πλήγμα στο Σωματείο μας αφού σε αριθμούς η ποινή μεταφράζεται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

2.   Η απογοήτευση μας πηγάζει από το γεγονός ότι ουσιαστικά καταδικαστήκαμε με βάσεις ενδείξεις για πιθανή εμπλοκή του Σωματείου σε χειραγώγηση αγώνα. Καμιά απόδειξη δεν υπάρχει. Μόνο ενδείξεις. Σας παραθέτουμε το σκεπτικό του Αθλητικού Δικαστή της ΚΟΠ όπως αυτό δόθηκε στη δημοσιότητα για να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του. … «Στην συγκεκριμένη υπόθεση, η UEFA στην έκθεσή της αναφέρει ότι υπάρχουν ενδείξεις ότι πιθανόν να ενέχεται η ομάδα του Αχυρώνα στην χειραγώγηση του αγώνα. Παρόλο που η ΚΟΠ ζήτησε περισσότερες διευκρινίσεις, δυστυχώς η UEFA δεν προσκόμισε οποιαδήποτε άλλα στοιχεία παραμένοντας στην αρχική θέση για πιθανή υπαιτιότητα του Αχυρώνα.»…

3.  Δηλώνουμε ξεκάθαρα για μια ακόμα φορά ότι δεν έχουμε καμία απολύτως σχέση με στοιχήματα που αφορούν το πιο πάνω παιχνίδι και καταδικάζουμε κάθε παράνομη στοιχηματική δραστηριότητα.

4.  Είμαστε έντονα προβληματισμένοι και απογοητευμένοι με τον τρόπο που λειτουργεί η όλη διαδικασία η οποία πολλές φορές αμαυρώνει το όνομα ενός Σωματείου χωρίς απτές αποδείξεις παρά μόνο υποψίες.

5.  Στην ουσία τα Σωματεία γίνονται έρμαιο των στοιχηματικών εταιρειών.

6.  Τόσο οι παράγοντες του Σωματείου όσο και οι ποδοσφαιριστές δηλώνουμε έτοιμοι να συνεργαστούμε με την ΚΟΠ, την αστυνομία καθώς και με όλα τα αρμόδια όργανα για διαλεύκανση της υπόθεσης.

Από το Δ.Σ. του Αχυρώνα Λιοπετρίου”