ΕΚΤΑΚΤΟ-ΛΙΟΠΕΤΡΙ: Νέα σύλληψη μεταναστών – Συνελήφθησαν από Στρατονόμους

Εντοπίστηκαν έξω από το Στρατόπεδο Λιοπετρίου - "Δραπέτευσαν" από ξενοδοχείο που κρατούνταν στην κατεχόμενη Αμμόχωστο

IMG 0149 001 exclusive, Μετανάστες, ΠΑΡΑΤΥΠΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Νέα πρωτοφανής υπόθεση εισόδου παράτυπων μεταναστών σημειώθηκε σήμερα στην επαρχία Αμμοχώστου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Famagusta.News, μέλη της Στρατονομίας της διμοιρίας της 7ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού εντόπισαν γύρω στις 14:45 το μεσημέρι της Τρίτης 20 Απριλίου, τρεις παράτυπους μετανάστες να περιφέρονται έξω από το στρατόπεδο “Μόδεστος Παντελής”.

Τόσο οι Στρατονόμοι όσο και στρατιώτες της πύλης του στρατοπέδου τους προσέγγισαν και όταν διαπίστωσαν ότι πιθανόν να βρίσκονται παράνομα στο έδαφος της Δημοκρατίας, κάλεσαν την Αστυνομία.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Ξυλοφάγου μετέβησαν στο στρατόπεδο και οδήγησαν τους τρεις Σύρους παράτυπους μετανάστες για καταγραφή στοιχείων ενώ αργότερα αναμένεται να μεταφερθούν στο Κέντρο Φιλοξενίας “Πουρνάρα”.

εικόνα Viber 2021 04 20 17 46 05 001 exclusive, Μετανάστες, ΠΑΡΑΤΥΠΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

“Δραπέτευσαν” από ξενοδοχείο που κρατούνταν στα κατεχόμενα

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Famagusta.News, οι ίδιοι φαίνεται να ανέφεραν στην Αστυνομία ότι συνελήφθησαν και κρατούνταν από τις κατοχικές αρχές σε ξενοδοχείο στην κατεχόμενη Αμμόχωστο μαζί με άλλους είκοσι, περίπου, παράτυπους Σύρους μετανάστες. Οι τρεις τους, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκαν, κατάφεραν να δραπετεύσουν και να περάσουν πεζοί στις ελεύθερες περιοχές διαμέσου σημείο κοντά στο οδόφραγμα των Στροβιλιών και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί να φθάσουν μέχρι το Λιοπέτρι. Παρ’ όλα αυτά, οι ισχυρισμοί τους διερευνούνται από την Αστυνομία.

Famagusta.News