ΛΙΟΠΕΤΡΙ: Ο 9χρονος Κυριάκος χρειάζεται τη βοήθειά μας

Έκκληση από Κοινοτικό Συμβούλιο Λιοπετρίου για εισφορές για επέμβαση που θα υποβληθεί ο 9χρονος Κυριάκος Σπάου στη Γερμανία

kyriakos s 9χρονος Κυριάκος, exclusive

Ο 9χρονος Κυριάκος Σπάου από το Λιοπέτρι διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο και αύριο στις 19:00 θα αναχωρήσει αεροπορικώς για τη Γερμανία, για επέμβαση.

Με πρωτοβουλία του Κοινοτικού Συμβουλίου Λιοπετριού, γίνονται δεκτές εισφορές για οικονομική στήριξη της οικογένειας, με την ανακοίνωση τους να αναφέρει ότι όσοι επιθυμούν να συμβάλουν μπορούν να επικοινωνήσουν στο 23942180, 99717923, 99740086, 99512227.

viber image 2020 12 11 13 38 26 9χρονος Κυριάκος, exclusive

Το Famagusta.News επικοινώνησε με τη μητέρα του Κυριάκου, που μας εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για την πράξη στήριξης, ωστόσο πρώτο μέλημα είναι να αναρρώσει το παιδί της και να επιστρέψουν υγιείς πίσω στην Κύπρο. Χαρακτηριστικά μας ανέφερε «Ελπίζω να είμαι η τελευταία μάνα που περνά αυτό το πράγμα», με εμφανή τη συγκίνηση της.

Ως Famagusta.News καλούμε όσους πολίτες μπορούν να συμβάλουν στην προσπάθεια του Κοινοτικού Συμβουλίου για οικονομική στήριξη της οικογένειας, και στέλνουμε ευχές για πλήρη ανάρρωση στον Κυριάκο, και καλή δύναμη στους οικείους του.

Κυριάκο, οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας είναι μαζί σου!! Ευχή μας να γυρίσεις πίσω γερός και δυνατός, με πλήρη υγεία και να γιορτάσεις χαρούμενα τα 9γενέθλια σου μαζί με την οικογένεια σου.