ΛΙΟΠΕΤΡΙ: Ο νεαρός Αντρέας Αντρέου έφτιαξε ένα μοναδικό έργο για τις δύσκολες μέρες που περνούμε (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ο Ανδρέας Ανδρέου κατάγεται από το Λιοπέτρι. Έχει τελειώσει καλές τέχνες και με αφορμή αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάμε όλοι έχει φτιάξει ένα έργο το οποίο απέστειλε στο Famagusta.News.

Πρόκειται για ένα πίνακα ζωγραφικής με θέμα το Προεδρικό Μέγαρο και κυρίως για την Κύπρο κατά τις δύσκολες μέρες που βιώνουμε.

Πρόκειται για έναν τρισδιάστατο πίνακαςζωγραφικής με κατασκευές και με διάμετρο είναι 170 cm x 100 cm. Στον πίνακα υπάρχει ενσωματωμένος φωτισμός και ενσωματωμένο μηχάνημα ήχου το οποίο με το πάτημα ενός κουμπιού ακούγεται ήχος και λειτουργεί με μπαταρίες.

Ποιος είναι ο Αντρέας Αντρέου

Όπως αναφέρει στο Famagusta.News, από πολύ μικρή ηλικία του άρεσε η ζωγραφική. Σε ηλικία 10 χρονών κατετάγη τρίτος παγκύπρια σε διαγωνισμό ζωγραφικής ιδιωτικής εταιρείας και ήρθε πρώτος σε θέματα τέχνης στην τρίτη λυκείου. Έχει σπουδάσει καλές τέχνες στο Alexander Collage στην Λάρνακα. Επίσης ασχολείται και με την Αγιογραφία Έχει συμμετάσχει σε πάρα πολλές ομαδικές εκθέσεις και διάφορες εκδηλώσεις στην Αγία Νάπα, την Λάρνακα και την Λευκωσία. Το 2018 είχε κάνει την πρώτη του ατομική έκθεση στην Αγία Νάπα. Διάφορα έργα του κοσμούν κάποια σημεία στην Κύπρο όπως το δημαρχείο Λάρνακας , το μουσείο Θαλάσσης στην Αγία Νάπα αλλά και κάποιες τοιχογραφίες στο Λιοπέτρι, στη Σωτήρα αλλά και σε ένα μοναστήρι στην Ελλάδα. Επίσης δύο έργα του κοσμούσαν σκηνικά στην τηλεόραση, το ένα βρισκόταν στην σατιρική σειρά “Πατάτες Αντιναχτές” και “Φακκάτε τους” και το άλλο στο “Louis Night Show” και ένα άλλο έργο του είναι στα χέρια του τραγουδιστή Γιάννη Χαρούλη.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Αντρέα στο mail [email protected] com.

Famagusta.News