ΛΙΟΠΕΤΡΙ: Συγκινητικό! Ο 9χρονος Κυριάκος κτυπά το καμπανάκι της νίκης κατά του καρκίνου (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκλονίζει το βίντεο με τη στιγμή που ο μικρός Κυριάκος κτυπά το καμπανάκι νικώντας τον καρκίνο - Είχε διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο

Main Image x2 21 exclusive, Καρκίνος, ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με ένα συγκλονιστικό βίντεο που σκορπίζει δάκρυα χαράς και αισιοδοξίας, οι γονείς του 9χρονου Κυριάκου Σπάου από το Λιοπέτρι, θέλησαν να ενημερώσουν πως το παιδάκι τους νίκησε επιτέλους τον καρκίνο.

64 40623.Screenshot 2021 09 01 at 9.37.06 AM exclusive, Καρκίνος, ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο μικρός Κυριάκος τον περασμένο Δεκέμβριο διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο και αμέσως η τοπική κοινωνία ξεκίνησε άμεσα εκστρατεία συλλογής οικονομικής βοήθειας ώστε το μικρό παιδί να σταλεί στη Γερμανία για θεραπεία.

Σήμερα, οι γονείς του, Παναγιώτης από τη Σωτήρα και Ελένη από το Λιοπέτρι ανήρτησαν βίντεο στο οποίο απεικονίζεται ο ίδιος να κτυπά την καμπάνα του Νοσοκομείου, σημαίνοντας και τη νίκη κατά του καρκίνου.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

Οι γονείς του μικρού Κυριάκου δήλωσαν τα εξής: 

Ενα καμπανακι απλο με μεγαλη σημασια για καθε παιδακι και γονιων!Αναμεικτα τα συναισθηματα. Συγκινηση και χαρα μαζι να τρεχουν τα δακρυα ποταμι απο χαρα! Ακριβως ενας χρονος απεραντου πονου! Δοξαδω το θεο που το περασαμε ολο αυτο και με την βοηθεια της παναγιας μας και ολων των αγιων τελειωσαμε και νικησαμε το πιο μεγαλο πολεμο! Ευχομαι απο καρδιας ο καρκινος να γινει μονο ενα ζωδιο που να μην πληγωνει την καρδια και το σωμα του κοσμου! Σας ευχαριστω για τες προσευχες που μας συντροφευαν και μας δυναμωναν καθε λεπτο!LikeCommentShare

 

Famagusta.News