ΛΙΟΠΕΤΡΙ: Συνελήφθη ο “ληστής με την τρίαινα” και παραδέχθηκε ενοχή

Στιγμιότυπο 2018 08 24 17.27.51 exclusive, Αστυνομία, Ληστεία, Νέα Αμμοχώστου
Εικόνα Αρχείου

Νεαρός ηλικίας 20 χρόνων συνελήφθη σήμερα από την Αστυνομία ως ύποπτος σχετικά με την υπόθεση ληστείας σε αρτοποιείο στο Λιοπέτρι.

Χάρη στην άμεση επέμβαση της Αστυνομίας μέλη της οποίας διενήργησαν εξετάσεις, ο ύποπτος κλήθηκε νωρίς το μεσημέρι στο ΤΑΕ Αμμοχώστου, όπου προέβη σε θεληματική κατάθεση παραδεχόμενος ενοχή.

Ακολούθως παρέδωσε στην Αστυνομία τα ρούχα που φέρεται να φορούσε, το επιθετικό όργανο και το ποσό των εβδομήντα πέντε ευρώ. Το απόγευμα συνελήφθη ενώ αύριο θα προσαχθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου το οποίο θα εκδόσει διάταγμα κράτησής του.

Διαβάστε επίσης: ΛΙΟΠΕΤΡΙ: Πρωτοφανής ληστεία – Μπήκε σε αρτοποιείο με τρίαινα

Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις 4 τα ξημερώματα σήμερα διαπράχθηκε ληστεία σε αρτοποιείο στην οδό Αχυρώνος στο Λιοπέτρι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία υπαλλήλου του εν λόγω αρτοποιείου, κατά το πιο πάνω χρονικό διάστημα, άγνωστο πρόσωπο το οποίο είχε καλυμμένο το πρόσωπό του με κουκούλα, εισήλθε στο αρτοποιείο και υπό την απειλή επιθετικού οργάνου (τρίαινα) άνοιξε συρτάρι κάτω από την ταμειακή μηχανή, πήρε ένα τσαντάκι και τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το τσαντάκι περιείχε σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη το χρηματικό ποσό των τετρακοσίων ευρώ, ενώ ο δράστης περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1,65μ περίπου και φορούσε τζιν παντελόνι, μαύρη μακρυμάνικη φανέλα και γάντια στα χέρια.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Famagusta.News