Οι Εθελοντές Γιατροί Κύπρου στο Ειδικό σχολείο Απόστολος Βαρνάβας στο Λιοπέτρι

ethelontes3 Ειδικό Σχολείο Απόστολος Βαρνάβας, Νέα Αμμοχώστου

Χαρά και δώρα πρόσφερε η οργάνωση Εθελοντές Γιατροί Κύπρος στο Ειδικό Σχολείο Αποστόλου Βαρνάβα στο Λιοπέτρι.

Το Ειδικό Σχολείο Αποστόλου Βαρνάβα στο Λιοπέτρι, επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης, αντιπροσωπεία της Οργάνωσης αποτελούμενη από την πρόεδρο Δρ Ανδρούλα Αγρότου, το μέλος διοικητικού συμβουλίου Δέσπω Πλυτά, το μέλος Ελένη Ιωάννου και τις εθελόντριες Γεωργία και Κατερίνα Φελλά (The Fella Twins), στα πλαίσια της εβδομάδας εθελοντισμού και με αφορμή την επικείμενη εορτή των Χριστουγέννων.

Η αντιπροσωπεία μίλησε με τους εκπαιδευτικούς και τα παιδιά, μοιράζοντας δώρα. Η πρόεδρος της Οργάνωσης εξέφρασε την εκτίμηση και τον σεβασμό προς το προσωπικό του σχολείου για το δύσκολο έργο που καθημερινά επιτελεί δηλώνοντας πως “Σήμερα δώσαμε μικρά δώρα και πήραμε μεγάλη χαρά και δύναμη “. Ενισχύοντας την χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου, η Οργάνωση έντυσε με ζεστά σκουφάκια και κασκόλ όλους του χιονάνθρωπους, ξύλινες κατασκευές που έφτιαξαν τα παιδιά για το σπίτι, μοιράζοντας στην συνέχεια τα ντόνατς που έφτιαξαν με αγάπη οι αδελφές Φελλά.

ethelontes2 Ειδικό Σχολείο Απόστολος Βαρνάβας, Νέα Αμμοχώστου ethelontes1 Ειδικό Σχολείο Απόστολος Βαρνάβας, Νέα Αμμοχώστου ethelontes Ειδικό Σχολείο Απόστολος Βαρνάβας, Νέα Αμμοχώστου 47235505 547267079075669 1619115834943209472 n Ειδικό Σχολείο Απόστολος Βαρνάβας, Νέα Αμμοχώστου