Ραφαέλλα Μακρή: Από το Λιοπέτρι στο VOICE Βουλγαρίας (ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ)

the voice rafaella The Voice, Νέα Αμμοχώστου, Ραφαέλλα Μακρή

Η Ραφαέλλα Μακρή είναι 20 ετών και κατάγεται από το Λιοπέτρι. Και μπήκε στο The Voice Βουλγαρίας! Στο αυριανό επεισόδιο που θα προβληθεί στη Βουλγαρική τηλεόραση, η νεαρή φοιτήτρια μουσικής θα διαγωνιστεί στα Blind Auditions και αναμένεται να εντυπωσιάσει τους κριτές χάρη στη μοναδική της φωνή, αφού προηγουμένως έχει περάσει από το casting του μουσικού show.

Μιλώντας στο Famagusta.News η Ραφαέλλα περιέγραψε την εμπειρία της στο διάσημο μουσικό τάλεντ σόου της Βουλγαρίας, τα όνειρα και τους στόχους της.

https://www.instagram.com/p/Bu6fbxllKa4/

Πώς πήρες την απόφαση να δηλώσεις συμμετοχή στο The Voice Βουλγαρίας;

Η απόφαση μου να δηλώσω συμμετοχή στο The Voice της Βουλγαρίας ήταν κάτι που το σκεφτόμουν αρκετό καιρό αν και δεν περίμενα πως θα ήταν φέτος γιατί δεν ένιωθα αρκετά έτοιμη. Vς άτομο πάντα έχω ψηλά τον πήχη έτσι ώστε να δουλεύω περισσότερο και να γίνομαι καλύτερη. Οι φίλοι μου όμως μου έλεγαν να τολμήσω και να δηλώσω συμμετοχή γιατί ποτέ δεν ξέρεις πού θα βγει και τί έχω να κερδίσω από τον διαγωνισμό. Έτσι λοιπόν δήλωσα συμμετοχή την τελευταία στιγμή.

54256292 2121632247926495 6996918903947395072 o The Voice, Νέα Αμμοχώστου, Ραφαέλλα Μακρή

Πώς μπορούν από Κύπρο να σε δουν να διαγωνίζεσαι;

Από Κύπρο μπορούν να με παρακολουθήσουν μέσω ίντερνετ από την ιστοσελίδα της βουλγάρικής τηλεόρασης b TV Plus

https://www.instagram.com/p/BtsloodFpEy/

Ποια η σχέση σου με τη μουσική και το τραγούδι;

Η σχέση μου με τη μουσική και το τραγούδι είχε αρχίσει από μικρή ηλικία. Από 6 ετών είχα αρχίσει να τραγουδώ στην χορωδία του σχολείου τόσο σε σύνολο αλλά και σόλο, και εκεί ήταν που κατάλαβα το πάθος μου για τη μουσική. Έτσι άρχισα μαθήματα φωνητικής, θεωρίας και κιθάρας σε ωδείο. Μετά άρχισα να φοιτώ στο Μουσικό Σχολείο Αμμοχώστου στο Φρέναρος όπου από εκεί άρχισα όλα τα απαραίτητα μαθήματα μουσικής. Επίσης, έτσι προήλθε και η σχέση μου με την Όπερά, την Βυζαντινή και Παραδοσιακή μουσική όπως και πολλά αλλά. Έχω συμμετάσχει σε διάφορες ημερίδες χορωδιών με την συμφωνική ορχήστρα Κύπρου όπως και σε ένα διαγωνισμό στην τηλεόραση της Κύπρου στο mega “Like A Star”. Στη συνέχεια πήγα για σπουδές και εκεί άρχισα να ειδικεύομαι στην Όπερα και στο ποπ-ροκ τραγούδι έλαβα μέρος σε διάφορες εκδηλώσεις της Μουσικής Ακαδημίας στον χώρο της Όπερας.

53685661 384768139037782 6280806388071399424 n The Voice, Νέα Αμμοχώστου, Ραφαέλλα Μακρή

Επίσης είχα την τιμή να γνωρίσω και από κοντά μια από της πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες της Όπερας, Angela Gheorghiu, Σοπράνο από την Ρουμανία με την οποία είχα μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη η όποια θα προβληθεί και στη τηλεόραση.

Το καλοκαίρι είχα την ευκαιρία να γνωρίσω απο κοντά το τραγουδιστή Χρήστο Δάντη τον οποίο γνωρισα σε ένα Master class του και είχε ενθουσιαστεί τόσο μαζί μου που μου είπε “αν με άκουγε η Adele θα ενθουσιαζόταν”!

Επίσης τραγουδώ και σε διάφορες βραδιές έντεχνου και ροκ τραγουδιού οι οποίες διοργανώνονται από Κύπριους φοιτητές εδώ στην Βουλγαρία. Επιπρόσθετα έχω λάβει μέρος και σε φιλανθρωπική εκδήλωση για το Ορφανοτροφείο.

54268312 436449323767704 8476119805491937280 n The Voice, Νέα Αμμοχώστου, Ραφαέλλα Μακρή

Θα δήλωνες συμμετοχή και σε ελληνικό talent show;

Ναι, θα ήθελα να λάβω μέρος σε ελληνικό talent show. Στα μελλοντικά μου σχέδια είναι το X-Factor και το The Voice.

Πότε διαγωνίζεσαι και σε ποιο σημείο βρίσκεσαι στο talent show;

Διαγωνίζομαι την Κυριακή στις 17 Μαρτίου 2019. Βρίσκομαι στα blinds auditions του διαγωνισμού αφού πρώτα έχω περάσει από Casting.

Famagusta.News