Τροχαίο-Λιοπέτρι: Ένα υγιέστατο κοριτσάκι έφερε στον κόσμο η 34χρονη οδηγός

Σοβαρή η κατάσταση του 58χρονου οδηγού

viber image 2019 12 05 09 06 31 exclusive, Τροχαίο

Ένα υγιέστατο κοριτσάκι έφερε στον κόσμο η 34χρονη οδηγός, η οποία το πρωί ενεπλάκη σε σοβαρό ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Αγίας Νάπας, παρά την έξοδο Λιοπετρίου όταν συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε 58χρονος. Η γυναίκα διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου υποβλήθηκε σε καισαρική τομή καθώς διένυε τον 8ο μήνα της κύησης της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τοκετός της 34χρονης ήταν προγραμματισμένος από τον γιατρό που την παρακολουθούσε για την ερχόμενη Δευτέρα.

Διαβάστε επίσης: ΛΙΟΠΕΤΡΙ: Κλειστός ο αυτοκινητόδρομος λόγω τροχαίου (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Την ίδια ώρα, σοβαρή είναι η κατάσταση της υγείας του 58χρονου οδηγού. Αρχικά διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου υποβλήθηκε σε τραχειοτομή. Λόγω των κρίσιμων τραυμάτων, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου τοποθετήθηκε στον αναπνευστήρα και νοσηλεύεται στην Μονάδα Ενταντικής Παρακολούθησης.

Οι θεράποντες ιατροί διαπίστωσαν σπασμένα πλευρά, τραύμα στο κεφάλι και συσσώρευση υγρού στους πνεύμονες.

Από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις, διαφαίνεται ότι ο 58χρονος επιχείρησε να πραγματοποιήσει επαναστροφή στον αυτοκινητόδρομο ή παρέλειψε να εισέλθει στον αυτοκινητόδρομο από την λωρίδα ασφαλείας, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το όχημα που οδηγούσε η 34χρονη.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις για διαλεύκανση των αιτιών του σοβαρού ατυχήματος.

Πηγή: AlphaNews.Live