Λειτουργία στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου στην κατεχόμενη Γύψου

Γύψου Θεία Λειτουργία, Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας-Αμμοχώστου, Κατεχόμενη Γύψου

Θεία λειτουργία θα τελεστεί στις 25 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου στην κατεχόμενη Γύψου.

Σε γραπτή ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Κωνσταντίας – Αμμοχώστου αναφέρεται ότι «εγκρίθηκε αίτημα που υποβλήθηκε μέσω των Ηνωμένων Εθνών στις κατοχικές αρχές, για τέλεση της Θείας Λειτουργίας την Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019, στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου στην κατεχόμενη κοινότητα Γύψου».

Η Θεία Λειτουργία «τελείται με την ευκαιρία της εκ μεταθέσεως εορτής της Αποτομής της Τιμίας Κεφαλής του Τιμίου Προδρόμου που τιμάται στις 29 Αυγούστου».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση θα δρομολογηθούν λεωφορεία τα οποία θα αναχωρήσουν από τη Λευκωσία στις 06.30 το πρωί από το χώρο στάθμευσης του Κέντρου Χειροτεχνίας.

Από τη Λεμεσό – Πάφο τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν στις 6 το πρωί από το χώρο στάθμευσης του JUMBO (πρώην υπεραγορά Ορφανίδη).

Από τη Λάρνακα – Αμμόχωστο τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν στις 06.30 το πρωί από το χώρο στάθμευσης του κοιμητηρίου Αγίου Γεωργίου.

Το εισιτήριο κοστίζει δέκα ευρώ τα οποία θα καταβληθούν εντός του λεωφορείου ενώ η επιστροφή στις ελεύθερες περιοχές θα γίνει γύρω στις 12:30 το μεσημέρι.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν’ αποτείνονται στον Κοινοτάρχη Γύψου Πανίκκο Γιασουμή στο τηλέφωνο 99448027, στον Σταύρο Σαρρή στο τηλέφωνο 99533444 και στον Ιάκωβο Χατζιήκκο στο τηλέφωνο 99681410.

Πηγή: SigmaLive