Λούης Παπαγεωργίου: Ένας σεφ στο… ράλι Ακρόπολις (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ο σεφ και ιδιοκτήτης του Di Capilla Seaside Stories στον Πρωταρά σε έναν... διαφορετικό ρόλο - Αγωνίζεται στο Παγκόσμιο Ράλι WRC στην Αθήνα

Copy of Copy of Copy of Copy of Copy of Untitled 1 exclusive, Λούης Παπαγεωργίου

Πρόκειται για έναν από τους πιο γνωστούς Κύπριους σεφ. Ένας άνθρωπος ο οποίος καταφέρνει να υλοποιεί τις πιο ευφάνταστες μαγειρικές ανακαλύψεις σε έναν δικό του ξεχωριστό αλλά και φιλικό γαστρονομικό χώρο στη δημοφιλέστερη παραλιακή περιοχή του Πρωταρά. Ένας σεφ ο οποίος δεν κουράζεται να πειραματίζεται και να δοκιμάζει νέες συνταγές, να χρησιμοποιεί τα αγνότερα υλικά και να δημιουργεί ξεχωριστές γευστικές συνταγές στο Di Capilla Seaside Stories στον παραλιακό πεζόδρομο μεταξύ Περνέρας και Πρωταρά.

Διαβάστε επίσης: Ο σεφ Λούης Παπαγεωργίου συμμετέχει στο ράλι Ακρόπολις (ΕΙΚΟΝΑ)

Από την άλλη, όμως, αυτό που κάνει τον σεφ Λούη Παπαγεωργίου να ξεχωρίζει είναι και το πάθος και η αγάπη του για το ράλι, το οποίο είναι γνωστό αφού πρόκειται για έναν από τους βετεράνους λάτρεις του αθλήματος. Από μικρός, πριν καλά-καλά κλείσει τα δεκαοχτώ, έπιανε στα κρυφά το αυτοκίνητο των γονιών του και οδηγούσε ενώ η ευκαιρία για να ασχοληθεί αγωνιστικά του δόθηκε σε ηλικία 25 χρονών. Από τότε μέχρι σήμερα ασχολείται με το συγκεκριμένο σπορ όχι γιατί τον ενδιαφέρουν οι πρωτιές αλλά για τα συναισθήματα που νιώθει όταν οδηγεί.

Copy of Copy of Copy of Copy of Copy of Untitled 2 exclusive, Λούης Παπαγεωργίου

Το ράλι Ακρόπολις ήταν για τον ίδιο ένα όνειρο ζωής: “Το να συμμετέχει κάποιος στον συγκεκριμένο αγώνα είναι όνειρο ζωής των περισσοτέρων και δεν είναι εύκολη υπόθεση. Πέραν από το αυτοκίνητο που πρέπει να τηρεί τις κατάλληλες προδιαγραφές, πρέπει και τα πληρώματα που συμμετέχουν να έχουν γερή κράση.”

Το Rally Acropolis επιστρέφει στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ράλι μετά από 8 χρόνια

Αντίστροφα μετρούν όλοι για την έναρξη του EKO Rally Acropolis το οποίο επιστρέφει φέτος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι μετά το 2013. Ο όγδοος γύρος του φετινού Παγκόσμιο πρωταθλήματος Ράλι μπορεί να χαρακτηριστεί κομβικής σημασίας καθώς απομένουν τέσσερις αγώνες για την ολοκλήρωση της σεζόν και τα οποιαδήποτε λάθη ίσως αποβούν μοιραία για οδηγούς και ομάδες.

Όλοι οι φετινοί πρωταγωνιστές του Παγκοσμίου θα τρέξουν στον σκληροτράχηλο αγώνα και οι συμμετοχές έφτασαν τις 55. Μεταξύ αυτών και τέσσερα Κυπριακά πληρώματα τα οποία θα είναι στη μάχη μεταξύ των καλύτερων συνδυασμών ανα το παγκόσμιο, ενώ ανάμεσα σε αυτούς και ο σεφ Λούης Παπαγεωργίου με συνοδηγό τον Ελλαδίτη Βασίλη Κούγια που θα τρέξουν για πρώτη φορά το δικίνητο Peugeot 208 Rally4 με την ομάδα TOPP motorsport με στόχο να μαζέψει εμπειρίες από ένα πολύ δύσκολο αγώνα.

196614287 10159966556785992 3232136284608649904 n exclusive, Λούης Παπαγεωργίου

 

Ο ιστορικός αγώνας, που από τα πρώτα του χρόνια, στις αρχές της δεκαετίας του 1950, κέρδισε δικαιωματικά μία θέση στο διεθνές σκηνικό του μηχανοκίνητου αθλητισμού, έπειτα από μία οκταετία απουσίας από το καλεντάρι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι (WRC) επιστρέφει, έχοντας μάλιστα εξασφαλίσει την παρουσία του στον θεσμό για τη διετία 2021-2022.

Το νέο κεφάλαιο στην ιστορία του Ράλι Ακρόπολις θα γραφτεί στις 9-12 Σεπτεμβρίου 2021 και ο κύπριος οδηγός Λούης Παπαγεωργίου θα είναι εκεί, αφού όπως αναφέρει και ο ίδιος “μαγειρική και ταχύτητα αποτελούν… τον τέλειο συνδυασμό!”

Famagusta.News