Μητροπολίτη Βασίλειο στηρίζουν και οι επιχειρηματίες της επ. Αμμοχώστου

Στήριξη στον Μητροπολίτη Κωνσταντίας - Αμμοχώστου ανακοίνωσε η ΤΕΒΕΑ

319178295 731723707851363 1089530494127850762 n exclusive, Αρχιεπισκοπικές Εκλογές, Μητροπολίτης Βασίλειος, ΤΕΒΕΑ

Η Τουριστική, Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία Αμμοχώστου (ΤΕΒΕΑ) εξέφρασε τη στήριξη του Οργανισμού στην υποψηφιότητα του Μητροπολίτη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου Βασιλείου ενόψει των Αρχιεπισκοπικών Εκλογών της ερχόμενης Κυριακής, σε χθεσινή συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της ΤΕΒΕΑ με τον Πανιερώτατο, την Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση “στηρίζουμε την υποψηφιότητα που ένωσε την Επαρχία μας και μπορεί να ενώσει την Κύπρο”, ενώ παράλληλα απευθύνουν κάλεσμα σε όλους τους επιχειρηματίες και γενικότερα όλους τους πολίτες της Επαρχίας Αμμοχώστου να στηρίξουν τον επιχώριο Μητροπολίτη την ερχόμενη Κυριακή με την ψήφο τους.

“Τον άνθρωπο που στήριξε και στηρίζει τις προσπάθειες της ΤΕΒΕΑ για ενότητα στην Επαρχία μας, τον άνθρωπο που συμμετείχε στην εκπόνηση του 1ου Στρατηγικού Σχεδιασμού της Επαρχίας και που συνέβαλε διαχρονικά στις προσπάθειες για επιστροφή της κατεχόμενης Μητροπολής μας αλλα και ολόκληρης της Επαρχίας Αμμοχώστου”, καταλήγει η ανακοίνωση.