Νέα σύλληψη για την άφιξη μεταναστών στο Κάβο Γκρέκο – 26χρονος ο φερόμενος διακινητής

Το θαλάσσιο σκάφος αφίχθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, στη θαλάσσια περιοχή του Κάβο Γκρέκο, μεταφέροντας συνολικά 16 μετανάστες

FCDA62DC 5A66 43FC ABCB 31FE287CAAB7 exclusive, Άφιξη μεταναστών, ΠΑΡΑΤΥΠΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Σε νέα σύλληψη υπόπτου για υποβοήθηση υπηκόων τρίτης χώρας να εισέλθουν στη Δημοκρατία προχώρησε χθες η Αστυνομία, σε σχέση με την άφιξη με θαλάσσιο σκάφος, αριθμού μεταναστών, την περασμένη Δευτέρα, 25 Ιουλίου, στην περιοχή της ελεύθερης Αμμοχώστου. Ο ύποπτος, άντρας ηλικίας 26 ετών, τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Διαβάστε επίσης: Παράνομη άφιξη μεταναστών στο Κάβο Γκρέκο – Χειροπέδες σε 3 πρόσωπα

Για την ίδια υπόθεση είχε συλληφθεί τη Δευτέρα, 25 Ιουλίου, άντρας ηλικίας 37 ετών. Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψαν στοιχεία εναντίον και του 26χρονου, ο οποίος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα, λίγο μετά τις 7.00 χθες το βράδυ.

Διαβάστε επίσης: ΤΩΡΑ: Νέα άφιξη μεταναστών μέσω Κάβο Γκρέκο (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Το θαλάσσιο σκάφος αφίχθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, στη θαλάσσια περιοχή της ελεύθερης Αμμοχώστου, μεταφέροντας συνολικά 16 μετανάστες. Ανάμεσα τους και οι δύο ύποπτοι, εναντίον των οποίων, μετά από εξετάσεις που έγιναν, προέκυψαν στοιχεία για τη διάπραξη του αδικήματος της υποβοήθησης, με σκοπό την αποκόμιση κέρδους, της παράνομης εισόδου υπηκόων τρίτης χώρας στο έδαφος της Δημοκρατίας.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Famagusta.News