Νέοι χώροι υγιεινής στo εξωκλήσι της Αγίας Θέκλας

Νέο χώρο υγιεινής αυτή τη φορά στo εξωκλήσι της Αγίας Θέκλας δημιούργησε ο Δήμος Αγίας Νάπας

C876B128 8950 4D11 A0CD C403ED347180 exclusive

Νέο χώρο υγιεινής αυτή τη φορά στo εξωκλήσι της Αγίας Θέκλας δημιούργησε ο Δήμος Αγίας Νάπας

Παραδόθηκαν πρόσφατα στον εκπρόσωπο του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως Σωτήρας Πρεσβύτερο Πάτερ Κωνσταντίνο από τον Δήμαρχο Αγίας Νάπας κ. Χρίστο Ζαννέττου, παρουσία του Δημάρχου Σωτήρας κ. Γιώργου Ττάκκα, τα κλειδιά του νέου χώρου υγιεινής που έχει δημιουργήσει στον προαύλιο χώρο του εξωκλησιού της Αγίας Θέκλας ο Δήμος Αγίας Νάπας, με απώτερο στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας και την παροχή διευκολύνσεων για άνεση και προσβασιμότητα στους δημότες/επισκέπτες, ιδιαίτερα στους εκκλησιαζόμενους.

Ο νέος εντυπωσιακός δημόσιος χώρος υγιεινής περιλαμβάνει χώρο υγιεινής για ΑΜΕΑ και χώρους υγιεινής ανδρών και γυναικών συμπεριλαμβανομένων και χώρων αποδυτηρίων. Επίσης, ο Δήμος Αγίας Νάπας συνέβαλε στην κατασκευή του Αρχονταριού, το οποίο έχει πρόσφατα ανεγερθεί ανατολικά του εξωκλησιού της Αγίας Θέκλας με την προσφορά υλικών οικοδομής αξίας πέντε χιλιάδων περίπου ευρώ.

Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Χρίστος Ζαννέττου δήλωσε ότι οι εν λόγω ενέργειες του Δήμου πριν από την ολοκλήρωση της μεταρρύθμισης στην Τοπική Αυτοδιοίκηση καταδεικνύουν ότι ο Δήμος Αγίας Νάπας θα επιδεικνύει το ίδιο ενδιαφέρον όπως κάνει με τους δημότες της Αγίας Νάπας και για τους κατοίκους των Δήμων και Κοινοτήτων του συμπλέγματος του νέου Δήμου Αγίας Νάπας και θα ενεργεί ισότιμα με μοναδικό γνώμονα και στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής και την αναβάθμιση όλων των υπηρεσιών και της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών των διαμερισμάτων του νέου Δήμου.

Ο κ. Ζαννέττου δεν παρέλειψε να συγχαρεί την τεχνική υπηρεσία του Δήμου για τον σχεδιασμό, την καθοδήγηση και για την επίβλεψη του νέου χώρου υγιεινής.