Νέος διοικητής στην 7η Ταξιαρχία Πεζικού επ. Αμμοχώστου (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Στρατ2 7η Ταξιαρχία Πεζικού, Διοικητής, Νέα Αμμοχώστου

Την Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019, πραγματοποιήθηκε στο στρατόπεδο «Δημητράκης Χριστοδούλου – Φώτης Πίττας» στη Σωτήρα, η τελετή παράδοσης-παραλαβής της διοίκησης της 7ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού από τον (Υποστράτηγο εν αποστατεία πλέον) Ταξίαρχο κ. Άγγελο Σαββόπουλλο, στον μέχρι πρότινος Υποδιοικητή και νυν Ταξίαρχο κ. Γιώργο Μαυρομμάτη στην παρουσία του Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς, αξιωματικών και άλλων προσκεκλημένων.

στρατ1 7η Ταξιαρχία Πεζικού, Διοικητής, Νέα Αμμοχώστου

Στην τελετή παρέστη και ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου Βασίλειος, ο οποίος προέστη της προβλεπόμενης από το τελετουργικό Δέησης.

Μετά το πέρας της τελετής, παρετέθη πλούσια δεξίωση, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Μητροπολίτης ευχαρίστησε εκ μέρους της Εκκλησίας και όλων των κοινοτικών και δημοτικών αρχών, τον απερχόμενο Διοικητή υποστράτηγο εν αποστρατεία Άγγελο Σαββόπουλλο, για την αγαστή συνεργασία του με την τοπική Εκκλησία, μια συνεργασία που επιφέρει καρπούς καλούς, απονέμοντας του το μετάλλιο του Αγίου Επιφανίου προστάτου της Μητροπόλεώς μας.

στρατ3 7η Ταξιαρχία Πεζικού, Διοικητής, Νέα Αμμοχώστου

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εξέφρασε και προς τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγο Ηλία Λεοντάρη για το προσωπικό ενδιαφέρον τόσο του ιδίου όσο και της ηγεσίας της Ε.Φ. για την παιδεία και την αναβάθμιση του ρόλου της παρουσίας της Εκκλησίας ανάμεσα στο στράτευμα στην πατρίδα μας.

Famagusta.News