Nίκος Συμεού: Για μια καλύτερη κοινωνία – Η ομιλία στην τελική του συγκέντρωση (ΒΙΝΤΕΟ)

"Αυτή την αγάπη που ευτύχισα να αντλήσω, θα την ανταποδώσω στο πολλαπλάσιο μέσα από τις πράξεις και τις δράσεις μου, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος των εκλογών" - Δείτε την ομιλία του (ΒΙΝΤΕΟ)

Σχέδιο χωρίς τίτλο 2021 05 27T124541.941 Αρθρογραφία Βουλευτικών, Βουλευτικές Εκλογές 2021, ΝΙΚΟΣ ΣΥΜΕΟΥ

Την Τρίτη διεξήχθη στην Αγία Νάπα η τελική προεκλογική συγκέντρωση της υποψηφιότητας του Νίκου Συμεού, Αριστίνδην Υποψήφιου του ΔΗΣΥ στην Αμμόχωστο.

Εκεί ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που του στάθηκε σε αυτή την προσπάθεια, προσθέτοντας πως “Αυτή την αγάπη που ευτύχισα να αντλήσω, θα την ανταποδώσω στο πολλαπλάσιο μέσα από τις πράξεις και τις δράσεις μου, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος των εκλογών. 

Με ειλικρίνεια και αλήθεια μπορούμε να φτάσουμε σε ένα επιθυμητό αποτέλεσμα για μια καλύτερη κοινωνία.
Μαζί, καθαρά και ανθρώπινα, έντιμα και ειλικρινά”.

Η ανάρτηση του και η ομιλία του στο βίντεο:

H προεκλογική εκστρατεία για τις βουλευτικές εκλογές 2021, ήταν ένα Πανεπιστήμιο. Νιώθω τυχερός και είμαι ευγνώμων που ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου  με επέλεξε να είμαι μέρος αυτής της εκστρατείας ως Αριστίνδην Υποψήφιος ΔΗΣΥ Αμμοχώστου.

Ο δρόμος που ακολούθησα μου πρόσφερε γνώσεις αλλά με έφερνε αντιμέτωπο με μεγάλες αλήθειες.

Μου έδωσε δύναμη να μπορώ να αντιμετωπίζω τα προβλήματα της κοινωνίας μας με συνέπεια.

Ευχαριστώ όλους όσοι πίστεψαν σε εμένα, όλους όσοι μου άνοιξαν τα σπιτια τους και συμπορεύθηκαν μαζί μου σε αυτή την προεκλογική εκστρατεία που μου έδωσε δύναμη και αγάπη.

Αυτή την αγάπη που ευτύχισα να αντλήσω, θα την ανταποδώσω στο πολλαπλάσιο μέσα από τις πράξεις και τις δράσεις μου, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος των εκλογών.

Με ειλικρίνεια και αλήθεια μπορούμε να φτάσουμε σε ένα επιθυμητό αποτέλεσμα για μια καλύτερη κοινωνία.
Μαζί, καθαρά και ανθρώπινα, έντιμα και ειλικρινά!