Νοσοκομείο Αμμοχώστου: Ανατριχιαστικά λόγια νοσηλευτή: «Υποκλίνομαι στο μεγαλείο της ψυχής σας»

Ο Χάρης Ιωάννου υπεύθυνος νοσηλευτής στο Νοσοκομείο Αναφοράς εκφράζει την περηφάνια του για τους συναδέλφους του: «Η μια εισαγωγή πίσω από την άλλη κι εσείς εκεί αγέρωχοι τους καλωσορίζετε με χαμόγελο...»

7121D1F5 736D 4370 8BE1 F2FBD8091E90 Coronavirus, exclusive, Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, νοσηλευτές, Νοσοκομείο Αναφοράς

Τον θαυμασμό του και συνάμα την περηφάνεια του εξέφρασε μέσω δημοσίευσής του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Χάρης Ιωάννου, υπεύθυνος νοσηλευτής στο Νοσοκομείο Αναφοράς.

Οι νοσηλευτές μας εδώ και 8 μήνες δίνουν τη δική τους μάχη στην πρώτη γραμμή με τον «αόρατο» εχθρό.

Αυτούσια η ανάρτησή του:

ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ

Τέλειωσε μια δύσκολη και κοπιαστικη βάρδυα ως Υπευθυνος ΝΛ του Νοσοκομειου Αναφορας.
Δεν μπορω να παω σπιτι χωρις να εκφρασω τα συναισθηματα μου. Να πω λιγα λογια.
Συναδελφοι Νοσηλευτες και ολοκληρο το προσωπικο του Νοσοκομειου Αναφορας ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ στο μεγαλειο της ψυχης σας, στην ανθρωπιά σας και στον επαγγελματισμο σας.
Χιλια Μπραβο.
Απο τον περασμενο Μαρτιο αναλαβατε να νοσηλευσετε ασθενεις με covid . Δεν φοβηθηκατε, δεν δειλιασετε και το σηματικοτερο ,δεν κανατε εκπτωσεις. Η υψηλη ποιοτητα νοσηλευτικης φροντιδας συνεχιζει να προσφερεται. Ασθενεις κλινήρεις, ασθενείς με διάφορα αλλα προβληματα υγείας, εχουν την ιδια ποιοτικη φροντιδα και την ιδια αντιμετώπιση οπως τους αρμοζει. Με το χαμογελο στα χειλη, να ντυνεστε ξανα και ξανά, να γινόσαστε μουσκεμα στον ιδρωτα, να κανετε το μπανιο σας και ξανα για τον ιδιο δρομο να τραβατε.
Η μία εισαγωγή πίσω απο την αλλη, από όλα τα πλάτη και μήκη της Κυπρου,εσείς εκει αγερωχοι να καλωσοριζετε με μια καλη κουβέντα , ενα χαμογελο σε ασθενεις και συναδελφους.
Το ενα εξιτηριο να ακολουθει το άλλο , να αποχαιρετατε τους πρωην ασθενεις σας που πλεον εγιναν οικείοι σας ,με τα καλύτερα λόγια. Και εκει ακριβως ,βρισκεται η πληρωμη σας ,στα χιλια ευχαριστώ , στα καλά λόγια που σας λενε αυτοι που περιθαλψατε με Αγαπη και αυταπαρνηση…γιατι αυτοι ειναι οι πρωτοι που τα ενοιωσαν και θελουν να σας τα ανταποδώσουν, με την εκφραση τους ,τα λογια τους, την ευχαριστηση τους .
Τα τηλεφωνα να μην σταματανε να κτυπουν για ενηνερωση , για ψυχολογικη στηριξη για αποριες, χωρις να αρνειστε σε κανένα. Ισως ειστε η μονη Δημοσια υπηρεσια που απαντα αμεσα τα τηλεφωνα, εστω και αν ειστε πιεσμενοι με χιλια δυο.
Ανθρωπινα κουραστηκατε σωματικα και ψυχικά , καποιοι βρεθηκαν θετικοι στη νοσο , επομενο αφου η κοινοτητα εχει γεμισει., αλλά δεν σταμάτατε να αντιμετωπιζετε τον Ανθρωπινο πόνο με Αρχοντιά.
Οι αντοχες σας ειναι τεραστιες οπως αυτες αρμοζουν σε ενα επαγγελματια υγειας.
Διαλέξατε εσεις αυτο το επαγγελμα και οχι το επαγγελμα εσας.Αυτό το αποδεικνύεται καθημερινα.
Συναδελφοι υποκλινομαι στο μεγαλειο της ψυχης σας, στην Ανθρωπιά και στον επαγγελματισμό σας.
Ειμαι πολυ περηφανος που ανηκω σε Αυτην την οικογενεια.

Famagusta.News