Νοσοκομείο Αμμοχώστου: 113 εισαγωγές και 78 εξιτήρια μέχρι σήμερα

DSC 5705 scaled Coronavirus, exclusive, Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου

Κατέληξε αργά χθες το απόγευμα η ηλικιωμένη γυναίκα η οποία νοσηλευόταν στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας στο νοσοκομείο Αναφοράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, η γυναίκα, 82 ετών, διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Αναφοράς  από γηροκομείο της Λάρνακας την περασμένη Πέμπτη.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου, η κατάσταση της υγείας της παρουσίασε σοβαρές επιπλοκές, με αποτέλεσμα να χρειαστεί νοσηλεία στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, απεβίωσε χθες το απόγευμα, καθώς η κατάσταση της υγείας της ήταν ήδη επιβαρυμένη από υποκείμενα νοσήματα.

Αυτή τη στιγμή, στο νοσοκομείο νοσηλεύονται 28 ασθενείς με κορωνοιό, 4 εξ αυτών στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας. Χθες δόθηκαν 3 εξιτήρια.

Δύο ασθενείς οι οποίοι είχαν αρνητικό δείγμα κατά τη δεύτερη τους εξέταση μεταφέρθηκαν στο σπίτι τους, ενώ ένας ασθενής διακομίστηκε στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort Rehabilitation, Wellness, Assisted Living στην Τερσεφάνου, όπου και θα παραμείνει μέχρι την πλήρη αρνητικοποίηση του.

Σημειώνεται ότι από τις 11 Μαρτίου όταν άρχισε τη λειτουργία του το Νοσοκομείο Αναφοράς, έγιναν 113 εισαγωγές ασθενών με κορωνοϊό και δόθηκαν 78 εξιτήρια.

Πηγή: ΚΥΠΕ