Νοσοκομείο Αμμοχώστου: Δεύτερη μέρα χωρίς ασθενείς με κορωνοϊό

Για δεύτερη μέρα σήμερα δεν νοσηλεύονται ασθενείς με κορωνοϊό στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου..

Ο τελευταίος ασθενής που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου, διακομίσθηκε τη Δευτέρα το απόγευμα στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort στην Τερσεφάνου όπου θα παραμείνει μέχρι την πλήρη αρνητικοποίηση του.

Από τις 11 Μαρτίου όταν άρχισε τη λειτουργία του το Νοσοκομείο Αναφοράς, έγιναν μέχρι σήμερα 155 εισαγωγές και δόθηκαν 139 εξιτήρια σε ασθενείς που αποθεραπεύτηκαν και επέστρεψαν στο σπίτι τους.

Στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort, στην Τερσεφάνου, νοσηλεύονται σήμερα οκτώ περιστατικά τα οποία θα παραμείνουν μέχρι την πλήρη αρνητικοποίησή τους.

Εν τω μεταξύ στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου το οποίο άρχισε στις αρχές Ιουνίου την επαναλειτουργία του, πραγματοποιούνται κανονικά τα χειρουργεία, με προτεραιότητα τα επείγοντα περιστατικά και όσα αναβλήθηκαν την περίοδο που το δημόσιο νοσηλευτήριο λειτουργούσε ως Νοσοκομείο Αναφοράς νοσηλεύοντας ασθενείς με κορωνοΐό.

Ωστόσο ο αριθμός κλινών στο Νοσοκομείο παραμένει σε ετοιμότητα σε περίπτωση δεύτερου κύματος του κορωνοϊού.

Με την πλήρη επαναλειτουργία του νοσοκομείου και την κανονική προσέλευση των ασθενών, έγιναν προσλήψεις σε γιατρούς και στελεχώθηκαν όλα τα Τμήματα.

Famagusta.News