Ο Ανδρέας Κώστα από την Αγία Νάπα έφτιαξε το πιο εντυπωσιακό βίντεο για την Κύπρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Χρειάστηκε τέσσερεις μήνες για να ολοκληρώσει αυτό το βίντεο

Στιγμιότυπο 2019 11 17 19.17.33 exclusive, Ανδρέας Κώστα, Βίντεο, Νέα Αμμοχώστου

Ένας νεαρός, μόλις 22 χρόνων, κατάφερε να φτιάξει ένα από τα εντυπωσιακότερα “travel video” πού έχουμε δει για την Κύπρο. Ο Ανδρέας Κώστα κατάγεται από την Αγία Νάπα και πήρε την απόφαση να δημιουργήσει ένα βίντεο για την Κύπρο έχοντας ως έμπνευση τα υπέροχα αξιοθέατα και φυσικά σημεία αναφοράς. Πρόκειται για ένα βίντεο το οποίο, όπως αναφέρει ο ίδιος στο Famagusta.News, αλλά όπως λέει και ο τίτλος του (“Chasing your dreams”) δίνει το μήνυμα να αρχίσουμε να ζούμε τα δικά μας όνειρα, όπως έκανε άλλωστε και ο δημιουργός, ο οποίος παρά το νεαρό της ηλικίας του κατάφερε να δημιουργήσει ένα μοναδικό βίντεο με εξαιρετικά transitions και υπέροχη φωτογραφία.

Το βίντεο γυρίστηκε στο Κάβο Γκρέκο και στις Θαλασσινές Σπηλιές στην Αγία Νάπα, το Fig Tree Bay στον Πρωταρά, στην Αλυκή Λάρνακας στον Κάτω Δρυ και στον Καταρράκτη του Μιλλομέρη στις Πλάτρες.

Συνεργάτες και συντελεστές στο βίντεο οι Αδάμος Κρασάς, Κωνσταντίνος Κουμής, Νικόλας Πέτρου και Κυριάκος Χατζηιορδάνης.

Ποιος είναι ο Ανδρέας Κώστα

Ο Ανδρέας Κώστα είναι 22 ετών και κατάγεται από την Αγία Νάπα. Σπούδασε στη Θεσσαλονίκη στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ κινηματογράφηση και video editing, ενώ παράλληλα με τις σπουδές του συνεργάστηκε και με διάφορους ελλαδίτες καλλιτέχνες για δημιουργία video clips. Κινηματογράφησε, επίσης, διάφορα παγκύπρια events με εμφανίσεις Ελλήνων καλλιτεχνών, όπως η Πάολα, ο Γιώργος Μαζωνάκης κ.α.

Ταξίδεψε σε διάφορες χώρες του εξωτερικού για γυρίσματα trailers, ενώ επίσης, διοργάνωσε στην Αγία Νάπα ένα event στο οποίο πέταξαν 300 sky latterns έπειτα από άδεια και συνεννόηση με τον Δήμο Αγίας Νάπας.

Μπορείτε να βρείτε τον Ανδρέα Κώστα στους παρακάτω συνδέσμους:

YouTube
Instagram
Facebook

Famagusta.News