🔴LIVE: Ο Παιδίατρος Αδάμος Χατζηπαναγής, στο Famagusta.News απαντά στις δικές σας ερωτήσεις

Ζωντανά, Πέμπτη 16 Απριλίου από τη σελίδα του Famagusta.News στο Facebook - Στείλτε τις δικές σας ερωτήσεις και απορίες

Live Interview αντίγραφο scaled Coronavirus, Live Interview, LIVE STREAMING, Αδάμος Χατζηπαναγής

Ο Παιδίατρος Δρ Αδάμος Χατζηπαναγής ζωντανά σε ένα Live Interview από τη σελίδα του Famagusta.News στο Facebook.

Θέμα συζήτησης οι ανησυχίες των γονιών για τον Covid-19, παιδικοί εμβολιασμοί και συμβουλές για παιδιά και γονείς.

Επίσης, θα απαντήσει στις δικές σας ερωτήσεις τις οποίες μπορείτε να αποστέλλετε με comment στην ανάρτηση ή κατά τη διάρκεια της συνέντευξης μέσω της σελίδας μας στο Facebook.

Δείτε το LIVE σήμερα Πέμπτη 16 Απριλίου στις 4 το απόγευμα ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Ο Δρ. Αδάμος Χατζηπαναγής

Ο παιδίατρος Αδάμος Χατζηπαναγής είναι Διευθυντής της παιδιατρικής κλινικής του Νοσοκομείου Λάρνακας. Τον Νοέμβριο 2013 εκλέγεται Επίκουρος Καθηγητής Παιδιατρικής στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Εκπονεί σειρά εθνικών και ευρωπαϊκών ερευνητικών προγραμμάτων, όπως είναι “Χρήση και κατάχρηση των αντιβιοτικών στις λοιμώξεις του ανώτερου αναπνευστικού στα παιδιά”, “Σπίτια και αυτοκίνητα ελεύθερα καπνού” και “Ποιότητα εσωτερικού και εξωτερικού αέρα στα σχολεία”. Είναι συντονιστής για το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο του προγράμματος Horizon 2020 με τίτλο “Αξιολόγηση μοντέλων υγείας του παιδιού”.

Έχει δημοσιεύσει μεγάλο αριθμό επιστημονικών άρθρων και έχει δώσει ομιλίες σε πολλά διεθνή και εθνικά επιστημονικά συνέδρια.

Έχει εκδώσει σειρά βιβλίων για γονείς, όπως το βιβλίο “Παιδιατρική για όλους”. Σημαντικό επίτευγμα είναι το βιβλίο European Mastercourse in Paediatrics, το οποίο απευθύνεται στους παιδιάτρους της Ευρώπης, στο οποίο είναι συγγραφέας και επιμελητής έκδοσης.

Από το Δεκέμβριο του 2018 είναι ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Παιδιατρικής.

Εκπροσωπεί την Ευρωπαϊκή Ακαδημία Παιδιατρικής σε πολλούς διεθνείς οργανισμούς όπως European Center for Disease Control (ECDC), European medicine Agency (EMA) κτλ.

Famagusta.News