ΟΓΕΕ Αμμοχώστου: Διάλεξη για τουρισμό με ομιλητή τον Σάββα Περδίο (ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ)

«Οι συνέπειες της πανδημίας στην τουριστική βιομηχανία και στο ανθρώπινο δυναμικό»

b perdios ogee exclusive, Βίντεο, ΟΓΕΕ Αμμοχώστου, Σάββας Περδίος, Υφυπουργός Τουρισμού

Πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη 21/10/20 στο Δημαρχείο Παραλιμνίου η δημόσια εκδήλωση που διοργάνωσε η ΟΓΕΕ (Οργανισμός Γυναικών Επιχειρηματιών/ Επαγγελματιών) Ελεύθερης Αμμοχώστου με θέμα, «Οι συνέπειες της πανδημίας στην τουριστική βιομηχανία και στο ανθρώπινο δυναμικό», με κύριο ομιλητή της εκδήλωσης τον Υφυπουργό Τουρισμού Σάββα Περδίο.

Χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης ήταν το Famagusta.News το οποίο κάλυψε την εκδήλωση και για λογαριασμό της τηλεόρασης του Sigma.

Η Αιμιλία Ευαγγέλου-Ξύδια ως μέλος της ΟΓΕΕ Ελεύθερης Αμμοχώστου και ως συντονίστρια της εκδήλωσης καλωσόρισε τον Υφυπουργό και όλους του βουλευτές της περιφέρειας και τους δημάρχους που τους τίμησαν με την παρουσία τους.

εικόνα Viber 2020 10 21 17 28 03 exclusive, Βίντεο, ΟΓΕΕ Αμμοχώστου, Σάββας Περδίος, Υφυπουργός Τουρισμού

Χαιρετισμό απεύθυνε και η Πρόεδρος Μαρία Μηλιώτου, ενώ εκ μέρος των καταστηματαρχών Αμμοχώστου μίλησε η πρόεδρος καταστηματαρχών Αγίας Νάπας, Μαρία Μολέσκη-Χατζηχρίστου, μέλος επίσης και του ΟΓΕΕ.

εικόνα Viber 2020 10 21 17 25 33 exclusive, Βίντεο, ΟΓΕΕ Αμμοχώστου, Σάββας Περδίος, Υφυπουργός Τουρισμού

Φέτος, δυστυχώς, η πανδημία του κορονοϊού, προκάλεσε ένα πολύ σοβαρό πλήγμα στην τουριστική βιομηχανία της Κύπρου και στο ανθρώπινο δυναμικό. Ειδικά δε, στην περιοχή της Αμμοχώστου, που είναι μια κατεξοχήν τουριστική περιοχή που ζει καθαρά από την τουριστική βιομηχανία.

εικόνα Viber 2020 10 21 17 25 48 exclusive, Βίντεο, ΟΓΕΕ Αμμοχώστου, Σάββας Περδίος, Υφυπουργός Τουρισμού

Η πανδημία, δυστυχώς, επηρέασε βαθιά την οικονομία της ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου και ιδίως εκείνη των κατεξοχήν τουριστικών περιοχών, όπως είναι η Αγία Νάπα και ο Πρωταράς.

εικόνα Viber 2020 10 21 17 26 01 exclusive, Βίντεο, ΟΓΕΕ Αμμοχώστου, Σάββας Περδίος, Υφυπουργός Τουρισμού

Σε ανοικτό διάλογο- συζήτηση, που είχαν με τον Υφυπουργό, έγινε αντιληπτό από μέρους του το τεράστιο πρόβλημα που μαστίζει την περιοχή και ο Σάββας Περδίος υποσχέθηκε πως όσο του το επιτρέπει η θέση του και οι αρμοδιότητές του θα βοηθήσει την περιοχή για να μην οδηγηθούν όλες οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις σε κλείσιμο.

εικόνα Viber 2020 10 21 17 26 19 exclusive, Βίντεο, ΟΓΕΕ Αμμοχώστου, Σάββας Περδίος, Υφυπουργός Τουρισμού

Η ΟΓΕΕ είναι μια γυναικεία πρωτοβουλία με αξιοσημείωτη προσφορά στην κοινωνία των πολιτών, προωθώντας έμπρακτα τις ίσες ευκαιρίες και την υπέρβαση των εμποδίων στη ζωή και στη σταδιοδρομία των γυναικών. Οι γυναίκες μπορούν να πάρουν μεγαλύτερο μερίδιο στην διαμόρφωση της πολιτικής ζωής, να ανέβουν σε ηγετικές θέσεις, σε επιτελικές θέσεις και να επηρεάσουν θετικά, με τις ιδέες και τις δεξιότητές τους την εξέλιξη της Κύπρου.

Famagusta.News