Όλοι μαζί για τον Κυριάκο Σπάου από το Λιοπέτρι – Οι επίσημοι λογαριασμοί για να βοηθήσουμε

Ο δεκάχρονος Κυριάκος Σπάου από το Λιοπέτρι δίνει για δεύτερη φορά σκληρή μάχη με τον καρκίνο - Οι λογαριασμοί που ανοίχτηκαν και πώς να βοηθήσουμε

photo 24 exclusive, Κυριάκος Σπάου

Τη δική του, σκληρότερη μάχη με τον καρκίνο δίνει για δεύτερη φορά ο δεκάχρονος Κυριάκος Σπάου από το Λιοπέτρι και χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας.

Ο Κυριάκος Σπάου διαγνώστηκε τον Δεκέμβρη του 2020, σε ηλικία μόλις εννιά χρονών, με έναν πολύ επιθετικό όγκο στον εγκέφαλο. Μετά από ένα μεγάλο Γολγοθά που κλήθηκε να ανέβει σε μια τόσο τρυφερή ηλικία, τόσο ο ίδιος, όσο και η οικογένειά του, κατάφερε μέσα σε ένα χρόνο να βγει νικητής, χτυπώντας την καμπάνα του Παιδοογκολογικού, για να σημάνει το τέλος της δοκιμασίας του.

Ο μικρός μας Κυριάκος με την μεγάλη καρδιά, θα άφηνε πίσω του τα όσα μαρτυρικά έζησε σε νοσοκομεία της Κύπρου και της Γερμανίας και θα ξανακέρδιζε πίσω την παιδική του ηλικία με την επιστροφή του στο σχολείο, στους φίλους του και σε όλα όσα για ένα ολόκληρο χρόνο του στέρησε ο καρκίνος. Μα δεν ξέχασε ποτέ ότι ακόμα υπάρχουν άλλοι συνάνθρωποί του που εξακολουθούν να δίνουν σκληρές μάχες και η όμορφη του ψυχούλα ήθελε να τους αγκαλιάζει όλους για να απαλύνει τον πόνο τους.

Διαβάστε επίσης: ΛΙΟΠΕΤΡΙ: Όλοι μας μια αγκαλιά για τον μικρό Κυριάκο Σπάου – Δίνει ξανά την πιο σκληρή μάχη

Το νέο “κτύπημα” του καρκίνου

Μόλις ένα χρόνο μετά που ο μικρός μας Κυριάκος ξαναπήρε τη ζωή του πίσω, ο καρκίνος του χτύπησε ξανά τη πόρτα. Ο Κυριάκος, μαζί με τους γονείς του, θα πρέπει να μεταβούν εκ νέου στη Γερμανία για να ξεκινήσει ξανά εξειδικευμένες θεραπείες, αφήνοντας πίσω την αδερφούλα του, τους φίλους του, τα ξαδερφάκια του και όλη την υπόλοιπη οικογένειά του. Σε αυτό τον αγώνα ο Κυριάκος δεν πρέπει να είναι μόνος του, αλλά όλοι μας να τον αγκαλιάσουμε σαν δικό μας παιδί, να προσευχηθούμε γι’ αυτόν και ο καθένας ας συνεισφέρει ό,τι μπορεί για να διευκολυνθεί η μετάβαση της οικογένειας στη Γερμανία. Ο Κυριάκος μας θα νικήσει και πάλι!

Πώς να βοηθήσουμε

Ο καθένας μας ας συνεισφέρει ό,τι μπορεί για τον μικρό μας άγγελο, που έρχεται αντιμέτωπος για 2η φορά με τον καρκίνο.

  • Τράπεζα Κύπρου
  • Όνομα Λογαριασμού: Eleni Samara (μητέρα Κυριάκου)
  • Αριθμός Λογαριασμού: 357019072571
  • IBAN CY59002001950000357019072571

Famagusta.News