Παναγιώτης Τρισόκκας: “Πάλι την πληρώνει ο αθλητισμός, υπάρχουν άνθρωποι που πρέπει να ζήσουν”

Η αγανάκτηση του μέλους του ΚΟΑ, προπονητή ακαδημιών και πρώην διεθνού καλαθοσφαιριστή Παναγιώτη Τρισόκκα για τα μέτρα στον αθλητισμό

Στιγμιότυπο 2020 11 28 11.16.51 Παναγιώτης Τρισόκκας

Την έντονη αγανάκτησή του εξέφρασε μέσω του λογαριασμού του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης το μέλος του ΚΟΑ, προπονητής ακαδημιών της ΕΝΠ Καλαθόσφαιρας και πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής Παναγιώτης Τρισόκκας για τα αυστηρά μέτρα στον αθλητισμό και στην απαγόρευση προπονήσεων και αθλητικών δραστηριοτήτων για παιδιά κάτω των 18 ετών.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, “Σαν Αμμόχωστος πληρώσαμε πρώτοι το τίμημα και το κάνουμε και τώρα χωρίς να έχουμε ούτε ένα κρούσμα στην ομάδα μας” ενώ τόνισε ότι “πάρα πολλοί συνάνθρωποί μας ζουν από τον αθλητισμό και περιμένουν το τέλος του μήνα να πληρωθούν για να ζήσουν τις οικογένειες τους.”

Αυτούσια η ανάρτησή του:

“Προσπαθώ να σκεφτώ από το μεσημέρι πως θα πω στα παιδιά μας ότι κλείνουμε ξανά για 2 εβδομάδες,αλλά δυσκολεύομαι πάρα πολύ. Σαν Αμμόχωστος πληρώσαμε πρώτοι το τίμημα και το κάνουμε και τώρα χωρίς να έχουμε ούτε ένα κρούσμα στην ομάδα μας. Καταλαβαίνω ότι το σύστημα υγείας είναι στα όριά του, καταλαβαίνω ότι οι νοσοκόμοι μας έχουν φθάσει στα κόκκινα τους, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί την πληρώνει ξανά ο αθλητισμός. Θέλετε να με πείσετε ότι στις καφετέριες,στα σχολεία και στα mall δεν κολλάνε, αλλά κολλάνε όταν αθλούνται; Μην το κάνετε δεν πείθομαι. Δυστυχώς στις αποφάσεις δεν παίρνει μέρος κανένας από τον αθλητικό χώρο και το λέω με καθε αίσθημα ευθύνης. Σαν ΚΟΑ, στην πρώτη φάση ρώταγαν και λίγο την άποψή μας, αλλά στη δεύτερη φάση της πανδημίας, είμαστε -και θλίβομαι που το λέω- απλοί θεατές, παρόλες τις προσπάθειές μας να συμβάλουμε με τις γνώσεις και τις απόψεις μας. Ο αθλητισμός πλήγεται και πάλι και δυστυχώς όλες μας οι προσπάθειες να φέρουμε παιδιά κοντά του, πάνε στον κάλαθο των αχρήστων. Έστω και τώρα κάντε μια διόρθωση στα μέτρα και υπάρχουν λύσεις να μην σταματήσουν τα παιδιά μας να αθλούνται και να κάνουν αυτό που αγαπούν. Και κάτι τελευταίο και έχετέ το σοβαρά υπόψη, πάρα πολλοί συνάνθρωποι μας ζουν από τον αθλητισμό και περιμένουν το τέλος του μήνα να πληρωθούν για να ζήσουν τις οικογένειες τους.”

Famagusta.News