Παραλίες, γουρούνες, ηχορύπανση, αέριο γέλιου και αλκοόλ στους στόχους του Υφ.Τουρισμού (ΒΙΝΤΕΟ)

Πραγματοποιήθηκε η 3η Ετήσια Χοροεσπερίδα του ΠΑΣΥΞΕ Αμμοχώστου

Στιγμιότυπο 2019 10 27 08.39.17 Αέριο Γέλιου, Νέα Αμμοχώστου, ΠΑΣΥΞΕ Αμμοχώστου, Τετράτροχες, Υφυπουργείο Τουρισμού, Υφυπουργός Τουρισμού

Κατηγοριοποίηση παραλιών, αυστηρότερος έλεγχος για πρόστιμα σε ενοικιαζόμενα οχήματα όπως γουρούνες, ποινικοποίηση πώλησης αερίου γέλιου και απαγόρευση κατανάλωσης αλκοόλ σε δημόσιους χώρους, καθώς και θέσπιση νομοθεσίας για ηχορύπανση βρίσκονται στους στόχους του Υφυπουργείου Τουρισμού κατά την Εθνική Στρατηγική Τουρισμού 2020-2030 σύμφωνα με τον Υφυπουργό Τουρισμού Σάββα Περδίο.

Ο Υφυπουργός Τουρισμού κατά τη διάρκεια χαιρετισμού του κατά την 3η Χοροεσπερίδα του ΠΑΣΥΞΕ Αμμοχώστου που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Grecian Bay στην Αγία Νάπα αναφέρθηκε στους σημαντικότερους στόχους οι οποίοι βρίσκονται στην ατζέντα του Υφυπουργείου Τουρισμού

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Προέδρου του ΠΑΣΥΞΕ Αμμοχώστου Δώρου Τάκκα και του Υφυπουργού Τουρισμού Σάββα Περδίου

Branding και On-Line Reputation Management

Όπως ανέφερε ο Σάββας Περδίος στους στόχους του Υφυπουργείου είναι μεταξύ άλλων η νέα ταυτότητα της χώρας, το λεγόμενο branding, το οποίο το Υφυπουργείο θα λανσάρει τον ερχόμενο Μάρτιο για πρώτη φορά στη Γερμανία. Σημαντική, επίσης, ανέφερε είναι και η εφαρμογή του κανονιστικού πλαισίου η οποία αναμένεται να προχωρήσει το συντομότερο, μόλις ολοκληρωθεί ο έλεγχος από τη Νομική Υπηρεσία.

Τόνισε επίσης και τη σημασία της αγοράς της νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας η οποία θα συμβάλλει στην αξιολόγηση της ποιότητας των υπηρεσιών και της ποιότητςα των υπηρεσιών της Κύπρου σε επίπεδο περιοχών, το λεγόμενο “On-Line Reputation Management”. Οι αλλαγές αυτές, σύμφωνα με τον Υφυπουργό Τουρισμού, αναμένεται να εμπλουτίσουν το τουριστικό προϊόν.

Παραλίες, γουρούνες, αέριο γέλιου, αλκοόλ, ηχορύπανση

Ο Σάββας Περδίος επεσήμανε, επίσης, και τη συμβολή του Δημάρχου Αγίας Νάπας στα διάφορα ζητήματα που καλείται να αντιμετωπίσει το Υφυπουργείο.

Όσον αφορά τις παραλίες τόνισε ότι ήρθε η ώρα να κατηγοριοποιηθούν, αφού υπάρχουν τουρίστες οι οποίοι επιθυμούν ένα διαφορετικό προϊόν από αυτό των πολύβουων παραλιών. Επίσης, ανέφερε ότι ήρθε η μέρα για απαγόρευση του αλκοόλ σε κοινόχρηστους χώρους, η επίλυση του προβλήματος της ηχορύπανσης το οποίο επηρεάζει αρνητικά την περιοχή, η ποινικοποίηση της πώλησης του αερίου γέλιου, το οποίο, σύμφωνα με τον ίδιο, πρέπει να θεωρηθεί ως ναρκωτικό, η ενοικίαση των γουρούνων να γίνεται με χρήση πιστωτικής κάρτας ούτως ώστε να χρεώνονται οι παρανομούντες (μέσω έκδοσης προστίμων). Τόνισε, παράλληλα και τη σημασία της δημιουργίας Τουριστικής Αστυνομίας, εξέλιξη την οποία θεώρησε απαραίτητη μετά και τη δημιουργία Αστυνομίας Ζώων.

Ανέφερε, επίσης, ότι η Αμμόχωστος θα συνεχίσει να έχει την αμέριστη συμπαράσταση της Κυβέρνησης αλλά και ιδιαίτερα του Υφυπουργείου Τουρισμού και ότι ο ίδιος θα συνεχίσει να εργάζεται σκληρά για τον τουρισμό.

Famagusta.News / Βίντεο: Retina Photography