Παραλίμνι: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα για τα “ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2022”

Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα για τα "ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2022"

1 41 exclusive

Μετά την παρέλευση, λόγω της πανδημίας, δύο ιδιαίτερων χρόνων στις οποίες λόγω του προβλήματος δεν κατέστη δυνατόν η διεξαγωγή των “ΔΗΜΗΤΡΙΩΝ” στον βαθμό των προηγούμενων χρόνων, φέτος αξίζει το κοινό να μετέχει μαζικότερα στις όλες εκδηλώσεις τιμής προς τον προστάτη Άγιο της ενορίας.

Οι εκδηλώσεις των Δημήτριων ξεκίνησαν στις 6 Οκτωβρίου, με την έναρξη της νέα Κατηχητικής χρονιάς, με αγιασμό και ομιλία από τον κ. Ηράκλη Βασιλείου.

Την Τρίτη, 11 Οκτωβρίου, ακολούθησε πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στην μνήμη του Ιάκωβου Τρίαρου.

Την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, θα τελεστεί αγρυπνία για την εορτή των Αγίων Πάντων από τις 9:00 μ.μ μέχρι της 12:30π.μ του Σαββάτου.

Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου θα τελεστεί μυστήριο του Αγίου Ευχελαίου αμέσως μετά τον Εσπερινό.

Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, θα γίνει λιτάνευση της θαυματουργής εικόνας της Παναγίας της Εσφαγμένης

Την Τρίτη 25 Οκτωβρίου, θα ακολουθήσει πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός και Λιτάνευση της εικόνας του Αγίου Δημητρίου.  Μετά τον εσπερινό θα πωλούνται διάφορα εδέσματα και όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε άπορες οικογένειες της ενορίας.

Την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου, θα τελεστεί Αρχιερατική θεία λειτουργία από τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Τριμυθούντας κ. Βαρνάβα ενώ στον εσπερινό στις 17:30μ.μ θα τελεστεί παράκληση στον Άγιο Δημήτριο.

Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου, θα τελεστεί Κιττορικό μνημόσυνο.

Την Κυριακή 6 Νοεβρίου, θα πραγματοποιηθεί προσκυνηματική εκδρομή στην Ι.Μ Αγίας Θέκλης στην Μοσφιλωτή και στην Ι.Μ Αγίου Μηνά στα Λεύκαρα. Για δηλώσεις καλέστε στο 99220355

Την Πέμπτη 10 – Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί τετραήμερη προσκυνηματική εκδρομή στους Αγίου Τόπους. Για πληροφορίες καλέστε στο 23822420