ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Απεγκλώβισαν ηλικιωμένους – Συντονισμένες προσπάθειες αστυνομίας με Πυροσβεστική Υπηρεσία (ΒΙΝΤΕΟ)

Στις "μάχες" Πυροσβεστικής - Αστυνομίας με τις πλημμύρες ο φακός του Famagusta.News - Συνεχής ενημέρωση

εικόνα Viber 2023 01 14 11 33 47 248 exclusive, ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ, ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ

Συντονισμένες προσπάθειες Αστυνομίας σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία για βοήθεια του κοινού αφού εκτεταμένες ζημιές παρατηρήθηκαν λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, Στηβ Θεοδούλου, η Αστυνομία καλεί και ζητά από το κοινό να περιορίσει τις άσκοπες μετακινήσεις και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό.

Από το πρωί η Αστυνομία σε συνεργασία με την πυροσβεστική υπηρεσία και την Πολιτική Άμυνα ανταποκρίνεται σε κλήσεις για την βοήθεια του κοινού ιδιαίτερα για πλημμυρισμένους δρόμους που αφορούν για άνοιγμα σε οχετούς ομβρίων υδάτων, άντλησης νερού από πλημμυρισμένα υποστατικά και ρυμούλκησης οχημάτων.

Διαβάστε επίσης: “Πνίγηκαν” Παραλίμνι – Αγία Νάπα από τις βροχές – Κλειστοί δρόμοι και εγκλωβισμένοι οδηγοί (ΒΙΝΤΕΟ)

Ιδιαίτερα παρατηρείται έντονη συσσώρευση νερού σε δρόμους της λεωφόρου Κάππαρη – Πρωταρά και στους δρόμος Αγίας Νάπας – Αγιας Θέκλας, Πρωταρά και Κάβο Γκρέκο.

Η αστυνομία σε συνεργασία με το Δήμο Παραλιμνίου έχει προχωρήσει σε κλείσιμο δρόμων από τον κυκλικό κόμβο όπου βρίσκεται ο φούρνος ΖΟΡΠΑ μέχρι τα φώτα του προφήτη Ηλία και από το randabout του Αγίου Παντελεήμονα μέχρι τα φώτα του Καμμίτση.

Παρακαλείται το κοινό να περιορίσει τις κινήσεις του και να επικοινωνεί με την αστυνομία για όποια βοήθεια χρειάζεται.

Famagusta.News