ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Θλίψη για τον θάνατο του Axel-Ένας απ’ τους αφανείς ήρωες της Κόκκινης Λίμνης (ΦΩΤΟ)

Θλίψη σκόρπισε ο αδόκητος χαμός του Axel Schoeller ο οποίος έχασε τη ζωή του χθες στην θαλάσσια περιοχή του Golden Coast στον Πρωταρά

7BBB1A33 8E75 4C88 8C12 C494C4480221 exclusive

Θλίψη σκόρπισε ο αδόκητος χαμός του Axel Schoeller ο οποίος έχασε τη ζωή του χθες στην θαλάσσια περιοχή του Golden Coast στον Πρωταρά.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, κάτω από συνθήκες, οι οποίες διερευνώνται, κατά τον επίδικο χρόνο ο Axel Schoeller, 60 ετών από την Αυστρία, μόνιμος κάτοικος Παραλιμνίου, ενώ βρισκόταν για κατάδυση μαζί με φίλο του σε απόσταση 1,4 ναυτικά μίλια της θαλάσσιας περιοχής Golden Coast εντοπίστηκε να επιπλέει αναίσθητος στην επιφάνεια της θάλασσας.

Στο σημείο μετέβησαν άμεσα μέλη της Λιμενικής αστυνομίας όπου βοήθησαν στην ανάσυρση του 60χρονου στην στεριά ενώ στη σκηνή κλήθηκε και ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον άνδρα στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε το θάνατο του».

Όπως είπε ο Εκπρόσωπος του ΤΑΕ Αμμοχώστου, «σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 60 χρόνος μετέβη στο συγκεκριμένο σημείο για αναζήτηση ναυαγίου και φέρεται να καταδύθηκε σε βάθος 100 μέτρων.

3FAD4DE9 27F0 4A75 B64B 5C9B554A51BE exclusive

Ο Axel ήταν ένας απ’ τους αφανείς ήρωες, οι οποίοι εργάστηκαν άοκνα για δεκάδες μέρες στις έρευνες της Κόκκινης Λίμνης. Ο Axel ήταν μέλος της ομάδας της Brasal Marine & Diving Services η οποία συνέδραμε τα μέγιστα στον εντοπισμό των θυμάτων του πρώτου Κύπριου κατά συρροή δολοφόνου.