ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο το ράλι Αμμοχώστου

IMG 2561 East Safari Rally, Νέα Αμμοχώστου
Εικόνα Αρχείου

Το φετινό Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλι ξεκινά με τον αγώνα East Safari Rally, ο οποίος θα διεξαχθεί στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, το Σαββατοκύριακο 16-17 Φεβρουαρίου 2019.

Ο αγώνας διοργανώνεται από το τοπικό σωματείο Famagusta Motor Sport Club (μέλος του ΚΟΑ) και έχει ως βασικά χαρακτηριστικά τον μεγάλο αριθμό συμμετοχών και τις υψηλές ταχύτητες, ειδικά στην ειδική διαδρομή “Χαλοσπιτιά” αποτελώντας μια μεγάλη πρόκληση για τους διαγωνιζόμενους.

Το αγωνιστικό κομμάτι θα ξεκινήσει και θα τελειώσει στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι. Αξίζει να σημειωθεί πως και η απονομή των επάθλων θα γίνει στην ίδια πλατεία.

Στον αγώνα αναμένεται να συμμετάσχουν 40 οχήματα.

Πρόγραμμα:

Ο αγώνας θα περιλαμβάνει τόσο ημερήσιες όσο και νυχτερινές ειδικές διαδρομές και θα ξεκινήσει στις 2:30 το μεσημέρι του Σαββάτου από την πλατεία του Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι και η διαδρομή θα περιλαμβάνει τις τοποθεσίες Παραλιμνίτικα, Σωτήρα, Αγία Θέκλα και Κάβο Γκρέκο.

Την Κυριακή, ο αγώνας θα ξεκινήσεις στις 9:45 το πρωί από τις Βρυσούλες και θα περιλαμβάνει τις τοποθεσίες Χαλοσπιτιά, Ορμήδεια, “Ammunition”, Αγία Νάπα και Αγία Βαρβάρα-Δασάκι Άχνας.

Κατεβάστε το πρόγραμμα πατώντας ΕΔΩ

Famagusta.News