ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Τον «τσάκωσαν» να καπνίζει τσιγάρο κάνναβης σε σταθμευμένο όχημα

Σύλληψη 49χρονου

8EA915B8 1D2A 430D A703 F5288407534E exclusive

Στη σύλληψη 49χρονου αλλοδαπού μόνιμου κάτοικου Παραλιμνίου προχώρησαν χθες το βράδυ μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου για παράνομη κατοχή ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Β.

Συγκεκριμένα, κατά η ώρα 21:45 μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου κατόπιν πληροφορίας για ύποπτο όχημα στο χώρο στάθμευσης υπεραγοράς στο Παραλίμνι εντόπισαν το επίδικο όχημα να είναι σταθμευμένο σε σκοτεινό σημείο με ένα πρόσωπο να κάθετε στην θέση του οδηγού.

Τα μέλη της αστυνομίας προσέγγισαν το όχημα και διαπίστωσαν ότι σε αυτό καθόταν 49χρονος αλλοδαπός μόνιμος κάτοικος Παραλιμνίου. Κατά τον έλεγχο των στοιχείων του ο 49χρονος συμπεριφερόταν περίεργα και σε έρευνα που ακολούθησε κατόπιν γραπτής του συγκατάθεσης ανευρέθηκε ένα μισοκαπνισμένο χειροποίητο τσιγάρο μήκους 3 εκατοστά περίπου το οποίο περιείχε ίχνη κάνναβης αναμεμειγμένη με βιομηχανοποιημένο καπνο.

Ο 49χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Β ενώ υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο ναρκοτεστ με θετική ένδειξη στις αμφεταμίνες.

Η ΥΚΑΝ Αμμοχώστου και ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου διερευνούν.