Αιχμηρή απάντηση στις κατηγορίες περί «παρέμβασης» του Δήμου Παραλιμνίου (φωτογραφίες)

239

Αιχμηρή απάντηση για όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την “παρέμβαση” του Δήμου Παραλιμνίου στην παραλία De Costa στο Πρωταρά.

Συγκεκριμένα, η ανεξάρτητη σελίδα στο Facebook “Το Παραλίμνι“, πήρε θέση για τις πρόσφατες καταγγελίες πολίτη προς το Δήμο Παραλιμνίου για οικολογική καταστροφή της παραλίας, τονίζοντας ότι γίνεται “πολύς και αδικαιολόγητος σάλος για το τίποτα”.

Αυτούσια η απάντηση: 

Παραλία De Costa στον Πρωταρά.
Πολύς και αδικαιολόγητος σάλος, πάλι για το “τίποτα”, και δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά. Σε αυτή την περίπτωση εμφανίστηκε με περίεργες ευαισθησίες κάποια κυρία που παραθερίζει στην περιοχή, προβάλλοντας μάλιστα φωτογραφία για την οποία ένοιωθε περήφανη και ικανοποιημένη. Πιο κάτω παραθέτουμε δύο φωτογραφίες, αυτήν της κυρίας που κατηγορεί το Παραλίμνι και μια σημερινή, που δείχνει τι ακριβώς έχει γίνει στη συγκεκριμένη παραλία. Δυστυχώς το συγύρισμα και η καθαριότητα, για κάποιους αποτελεί παρέμβαση στη φύση…
Κουραστήκαμε… Στο Παραλίμνι υπάρχει μια εκλελεγμένη Δημοτική Αρχή, την οποία ο κόσμος εμπιστεύεται απόλυτα. Ιδιαίτερα στο επίμαχο θέμα των παραλιών, έχουν γίνει εξαιρετικές κινήσεις, που αφενός βελτίωσαν την εικόνα και αφετέρου αύξησαν την προσέλευση του κόσμου.
Σταματείστε λοιπόν να διαβάλλετε και να προσβάλλετε ανθρώπους, που γνώμονα έχουν μόνο το κοινό καλό…