Αφιερωμένη στον Αντώνη Παπακωνσταντίνου αίθουσα της νέας Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου

528

Ρίγη συγκίνησης σκόρπισαν χθες κατά τα εγκαίνια του νέου κτηρίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου στο Παραλίμνι οι αναφορές του Αρχηγού της Αστυνομίας Ζαχαρία Χρυσοστόμου και του Δημάρχου Παραλιμνίου Θεόδωρου Πυρίλλη για τον αείμνηστο τέως Αστυνομικό Διευθυντή Αμμοχώστου Αντώνη Παπακωνσταντίνου, ο οποίος απεβίωσε τον περασμένο Σεπτέμβριο σε ηλικία 61 ετών μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Συγκεκριμένα, ο Αρχηγός της Αστυνομίας, εξέφρασε ευχαριστίες μετά θάνατον στον τέως Αστυνομικό Διευθυντή Αμμοχώστου Αντώνη Παπακωνσταντίνου, σημειώνοντας πως η αίθουσα συνεδριάσεων – διαλέξεων της νέας Αστυνομικής Διεύθυνσης θα φέρει το όνομά του και τη φωτογραφία του “ως ελάχιστη ένδειξη τιμής, εκτίμησης και ευγνωμοσύνης για την καθοριστική συνδρομή του στην υλοποίηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης, αλλά και τη σημαντική προσφορά του στην Υπηρεσία και στην Κύπρο”.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Παραλιμνίου ανέφερε“το όραμα του Αστυνομικού Διευθυντή και αγαπητού φίλου και μακαριστού Αντώνη Παπακωνσταντίνου, που έφυγε από τη ζωή πριν πέντε μήνες γίνεται σήμερα πραγματικότητα. Αν ζούσε σήμερα θα ήταν ο πιο περήφανος και χαρούμενος άνθρωπος στον κόσμο. Εκφράζουμε τις μεταθανάτιες ευχαριστίες προς αυτόν και ευχόμαστε η μνήμη του να είναι αιώνια.”

Famagusta.News