Η Τεχνική Σχολή Παραλιμνίου “Σχολείο Πρεσβευτής” (ΕΙΚΟΝΕΣ)

195

Στο πλαίσιο του Προγράμματος “Σχολείο Πρεσβευτής” την Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019 στην Τεχνική Σχολή Παραλιμνίου, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στην οποία παρουσιάστηκαν όλες οι δραστηριότητες που υλοποίησαν οι μικροί πρεσβευτές, παιδιά του σχολείου μας. Κεντρικός στόχος του προγράμματος ήταν να ευαισθητοποιηθούν οι μαθητές μας στο θέμα των Ευρωεκλογών με κεντρικό σύνθημα “This time Ι am voting”.

Αρχικά αναλύθηκε η φιλοσοφία του προγράμματος και στη συνέχεια ακολούθησε διεξοδική παρουσίαση των δράσεων που πραγματοποιήθηκαν. Το πρόγραμμα, εκτός από το λεκτικό μέρος και την προβολή διαφανειών, περιλάμβανε μικρή ταινία στην οποία παρουσιάζονταν μαθητές της Τεχνικής Σχολής Παραλιμνίου να μιλάνε και να σχολιάζουν τα προσωπικά οφέλη από την ένταξη των χωρών προέλευσής τους στην Ε.Ε., γεγονός που τους επέτρεψε να μεταβούν με ευκολία στην Κύπρο για μια πιο ελπιδοφόρα ζωή και καλύτερο μαθησιακό περιβάλλον.

Επιπρόσθετα το πρόγραμμα περιλάμβανε καλλιτεχνικό μέρος με χορούς και τραγούδια διαφόρων χωρών της Ευρώπης καθώς και παράθεση κεράσματος με σνακς και σούπες από Ευρωπαϊκές χώρες.

cof

Famagusta.News