20+1 μαγαζιά για φαγητό, ποτό και έξοδο σε Αγία Νάπα-Πρωταρά

img 2104 Time Out, Νέα Αμμοχώστου, Πρωταράς

Το καλοκαίρι αρχίζει επίσημα μπορούμε να πούμε με τους εοαρτασμούς του Κατακλυσμού σε όλη την Κύπρο. Οι κορυφαίοι όμως προορισμοί της Κύπρου για το καλοκαίρι δεν είναι άλλοι από τον Πρωταρά και την Αγία Νάπα.

Ο Πρωταράς με τις υπέροχες παραλίες και τα ειδυλλιακά του τοπία θα μας βάλει και φέτος σε καλοκαιρινό mood! Το τριήμερο αν βρεθείς στην περιοχή δεν πρέπει να χάσεις του εορτασμούς του Κατακλυσμού στον Πρωταρά!

Η πολυφημισμένη παραλία του Πρωταρά, ή άλλως Fig Tree Bay, με τα καθαρά, ρηχά νερά της και την ψιλή, χρυσή της άμμο ως ιδιαίτερα δημοφιλής στους ντόπιους και ξένους επισκέπτες που κάθε χρόνο την κατατάσσουν πρώτη στις προτιμήσεις τους θα υποδεχτεί και φέτος τις εκδηλώσεις του Κατακλυσμού Αμμοχώστου!

Ο δε Κατακυλσμός Αμμοχώστου 2018 στον κοσμοπολίτικο Πρωταρά, μας επιφυλάσσει μεγάλη συναυλία με τη μοναδική Δέσποινα Βανδή την Κυριακή 27 Μαΐου. Συγκεκριμένα στις 20:00 θα υποδεχθούμε το αγαπημένο συγκρότημα LAIKONS το οποίο αποτελείται απο φρέσκες παρουσίες που θα μας ταξιδέψουν με τις όμορφες μελωδικές φωνές τους μέσα απο ένα πλούσιο ελληνικό ρεπορτόριο. Η εκδήλωση θα κορυφωθεί στις 9.30μ.μ. με την ανεπανάληπτη Δέσποινα Βανδή και τη ρίψη βεγγαλικών. Ραντεβού λοιπόν την Κυριακή 27 ΜαΪου στις 21.30 στη Δημοτική Πλατεία Εκδηλώσεων Κατακλυσμού! Πάμε να το ζήσουμε μαζί στον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό, τον όμορφο Πρωταρά!

Πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων μας επιφυλάσσει και ο Δήμος Αγίας Νάπας με το τριήμερο του κατακλυσμού να περιλαμβάνει ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων. Ο Δήμος Αγίας Νάπας φρόντισε και φέτος να καταρτίσει ένα πλούσιο και εορταστικό πρόγραμμα, το οποίο όπως αναμένεται θα προσελκύσει το ενδιαφέρον χιλιάδων ντόπιων και ξένων επισκεπτών. Μέσω αυτής της μεγάλης Λαϊκής Γιορτής στόχος του Δήμου είναι η προβολή και η διατήρηση των ηθών και εθίμων του τόπου μας.  Στο φετινό πρόγραμμα ξεχωρίζουν η μεγάλη συναυλία που θα δώσει την Κυριακή 27 Μαϊου ο δημοφιλής Λαϊκός τραγουδιστής Βασίλης Καρράς και η συναυλία των νεαρών υποσχόμενων τραγουδιστών Νάσου, Σάσας Μπάστα και Γιάννη Σοφίλλα το Σάββατο 26 Μαϊου.

Τα στέκια, τα εστιατόρια, τα μπαρ και τα ξενοδοχεία του Πρωταρά και της Αγίας Νάπας σε περιμένουν και φέτος! Κράτα σημειώσεις για 21 αγαπημένα στέκια του πανέμορφου Πρωταρά και Αγίας Νάπας.

Διαβάστε εδώ τη συνέχεια με τα 21 αγαπημένα στέκια που μας προτείνει το Time Out Cyprus