ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Έξαλλος ο Ανδρέας Γεωργίου απειλεί με κινητοποιήσεις για το θέμα της καύσης σκουπιδιών

cache 846x3000 Analog medium 519260 47877 2762019 Νέα Αμμοχώστου

Ο Ανδρέας Γεωργίου μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram έκανε μία καταγγελία προ ημερών αναφερόμενος σε ανάρτηση του Famagusta.News και ο γνωστός ηθοποιός είναι αποφασισμένος να το πάρει μέχρι τέλους προκειμένου να διασφαλίσει ότι το θέμα θα λυθεί.

Διαβάστε επίσης:ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ – Ανδρέας Γεωργίου: «Έγκυος οκτώ μηνών αναπνέει δηλητήριο»

Η ενόχληση του Ανδρέα Γεωργίου αφορά την καύση σκουπιδιών στην Αγία Νάπα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν ζωές.

Χθες μίλησε στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” και αποκάλυψε ανάμεσα σε άλλα πως είναι έτοιμος να ξεσηκωθεί με τους κατοίκους προκειμένου να λυθεί το ζήτημα.

«Αυτό που έζησα δεν μπορούσα να το πιστέψω. Έχουμε όλοι ζήσει την υγρασία του καλοκαιριού που είναι αποπνικτική από μόνη της. Δηλαδή φανταστείτε να έχει φωτιά λίγο πιο κάτω. Να έχει κάτσει ο καπνός μέσα στην υγρασία και να γίνεται κάτι σταθερό και να περνάει μέσα στο σπίτι νύχτα. Μιλάμε για παιδιά που κοιμούνται εκείνη την ώρα. Για ηλικιωμένους ανθρώπους που έχουν ήδη αναπνευστικά προβλήματα. Για οικογένειες που δεν μπορούν να κοιμηθούν. Ξυπνούν, κλαίνε παιδιά. Και να το πάρω και ένα βήμα παρακάτω. Ο τουρισμός μας; Με τι εντυπώσεις θα επιστρέψουν πίσω στην χώρα τους;

Εγώ από προχτές είμαι σε επαφή με τον Δήμαρχο της Αγίας Νάπας. Απ’ ότι φαίνεται το τοξικό νέφος φτάνει από τον διπλανό δήμο του παραλιμνίου και από χώρο που ενοικιάζεται σε ανθρώπους για να καίνε σκουπίδια γιατί τους έρχεται πιο φθηνά. Καίγονται κατά την διάρκεια της μέρας σκουπίδια, υπάρχουν αναζωπυρώσεις μες το βράδυ, είναι καλοκαίρι, υπάρχουν ξερά χόρτα… Δηλαδή φανταστείτε να ξεκινήσει μια φωτιά να κάψει ανθρώπους και μετά να το συζητάμε μέρες χρόνια να βρούμε τον ένοχο… Τώρα! Που είναι οι αρχές; Τι γίνεται;

Εγώ δηλώνω δημόσια ότι αν δεν δω αποτελέσματα θα βγω με τους κατοίκους, θα πάω να βρω αυτό τον χώρο… Δεν θα ηρεμήσω μέχρι να λυθεί το θέμα! Να σταματήσει αυτό το φαινόμενο» είπε ο ηθοποιός ανάμεσα σε άλλα!

Δείτε όλα όσα δήλωσε στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: Reporter