ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ-ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Σε δυναμική διαμαρτυρία οι επιχειρηματίες – “Οι επιχειρήσεις αφέθηκαν στην τύχη τους”

"Η Επιτροπή Αγώνα Αγίας Νάπας – Πρωταρά καλεί σε δυναμικό αγώνα"

ksenodoxeia estiatoria exclusive, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, Επιχειρήσεις, ΠΡΩΤΑΡΑ

Δυναμική διαμαρτυρία προετοιμάζουν επιχειρηματίες σε Αγία Νάπα και Πρωταρά.

Σε ανακοίνωση της η Επιτροπή Αγώνα Αγίας Νάπας – Πρωταρά καλεί σε δυναμικό αγώνα, αφού όπως αναφέρει “παρά τις προειδοποιήσεις και εκκλήσεις της, η τουριστική βιομηχανία και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις στις αμιγώς τουριστικές περιοχές Αγίας Νάπας και Πρωταρά αφέθηκαν στην τύχη τους, έρμαιο της Πανδημίας και των πρωτοφανών οικονομικών συνεπειών”.

Η εκδήλωση διαμαρτυρίας θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 21 Απριλίου μπροστά από το αρτοποιείο ΖΟΡΠΑΣ.

Περισσότερες πληροφορίες στην ανακοίνωση:

“Η Επιτροπή Αγώνα Αγίας Νάπας – Πρωταρά καλεί σε δυναμικό αγώνα

Η Επιτροπή Αγώνα Αγίας Νάπας – Πρωταρά καταγγέλλει, ότι ένα χρόνο μετά την έναρξη της πανδημίας και παρά τις προειδοποιήσεις και εκκλήσεις της, η τουριστική βιομηχανία και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις στις αμιγώς τουριστικές περιοχές Αγίας Νάπας και Πρωταρά αφέθηκαν στην τύχη τους, έρμαιο της Πανδημίας και των πρωτοφανών οικονομικών συνεπειών.

Τα προγράμματα που το κράτος υιοθέτησε για τη στήριξη των επιχειρήσεων, ειδικά για τις επιχειρήσεις της περιοχής, αποδείχθηκαν εντελώς ανεπαρκή για να κρατήσουν τις επιχειρήσεις ζωντανές.

Από τον Νοέμβριο του 2019 οι τουριστικές επιχειρήσεις στην Αγία Νάπα και Πρωταρά παρέμειναν κλειστές. Όσες από αυτές επαναλειτούργησαν, στην συντριπτική τους πλειοψηφία, είχαν μηδαμινό τζίρο και έσοδα

Η ουσιαστική οικονομική στήριξη των επιχειρήσεων αποτελεί επιτακτική ανάγκη για την επιβίωση τους. Η επιτροπή αγώνα Αγίας Νάπας-Πρωταρά σας καλεί σε δυναμική εκδήλωση για τηνΣωτηρία και Επιβίωση των επιχειρήσεων μας

Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021

Λεωφόρος Της 1ης Απριλίου, Παραλίμνι – Μπροστά από το αρτοποιείο ΖΟΡΓΙΑΣ

Χώροι συγκέντρωσης:

10:00 π.μ. χώρος στάθμευσης Λιμανάκι Αγίας Νάπας

* 10:30 π.μ. χώρος στάθμευσης Ζάππειον Παραλίμνι”

viber image 2021 04 14 15 33 59 exclusive, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, Επιχειρήσεις, ΠΡΩΤΑΡΑ