Ακυρώνονται γάμοι στην Κύπρο μετά το λουκέτο στην Thomas Cook

Ζευγάρια από τη Βρετανία ενδέχεται να χάσουν πάνω από 20,000 λίρες από το γάμο τους μετά την κατάρρευση της Thomas Cook.

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα αρκετά ζευγάρια είχαν κάνει κρατήσεις σε resorts για να παντρευτούν. Το ίδιο και μέλη των οικογενειών τους. Τα ταξίδια αυτά κόστισαν πάνω από 33,000 λίρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Thomas Cook: Χρέη πολλών εκατ. σε Κύπριους ξενοδόχους

Η Chloe Sharpe και ο Paul Kerfoot, θα ταξίδευαν στην Κύπρο τον ερχόμενο μήνα για να παντρευτούν στον Πρωταρά, και αναμενόταν να έρθουν 50 καλεσμένοι. Η Chloe αναφέρει ότι δεν έχει λάβει απάντηση στα email που έστειλε στην εταιρεία.

“Εάν κλείσει η εταιρεία θα πρέπει να αλλάξουμε το γάμο. Η Κύπρος σημαίνει πολλά για εμάς. Θα χάσουμε πολλά λεφτά και θα πρέπει να βρούμε άλλες 6,000 λίρες για διακοπές και άλλο πακέτο γάμου. Δεν είναι εύκολη κατάσταση” δηλώνει η Chloe σε βρετανικά Μέσα.

Ακόμη ένα ζευγάρι θα ταξίδευε από το Μπέλφαστ στην Κύπρο για τον γάμο τους που σχεδίαζαν τα τελευταία δύο χρόνια με 26 καλεσμένους. Μετά την κατάρρευση της εταιρείας, είναι αμφίβολο αν θα τα καταφέρουν να ταξιδέψουν οι ίδιοι ή οι καλεσμένοι τους, χάνοντας έτσι τις 20,000 λίρες που ξόδεψαν για το γάμο.

Πηγή: Philenews