Άμεση προώθηση έργων ζήτησε ο Δήμαρχος Παραλιμνίου από Υπουργό Μεταφορών

paralimni 2 exclusive, Θεόδωρος Πυρίλλης, Νέα Αμμοχώστου

Πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη, συνάντηση του Δημάρχου Παραλιμνίου κ. Θεόδωρου Πυρίλλη και του Δημοτικού Συμβουλίου με την Υπουργό Μεταφορών, Συγκοινωνιών και Έργων κυρία Βασιλική Αναστασιάδου στην παρουσία του Διευθυντή των Δημοσίων Έργων κ. Σωκράτη Ζαπίτη και του Δημοτικού Μηχανικού του Δήμου Παραλιμνίου κ. Χριστάκη Βασιλείου.

paralimni exclusive, Θεόδωρος Πυρίλλης, Νέα Αμμοχώστου

Η Υπουργός ανέφερε ότι το Υπουργείο Μεταφορών στηρίζει έμπρακτα τον Δήμο Παραλιμνίου δίνοντας οδηγίες για άμεση τροχιοδρόμηση των αναπτυξιακών έργων που προγραμματίζονται στον Δήμο Παραλιμνίου και ειδικά για τη Λεωφόρο Κάππαρη ώστε να αρχίσει η υλοποίηση του έργου εντός του 2019.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, συζητήθηκε επίσης η ολοκλήρωση της συντήρησης του ποδηλατοδρόμου κατά μήκος της Λεωφόρου Κάβο Γκρέκο καθώς και η έναρξη σχεδιασμού των περιφερειακών οδικών δικτύων α) κυκλοφοριακός κόμβος Αγίου Παντελεήμονα – την Αγία Βαρβάρα (OASIS) και β) κυκλοφοριακός κόμβος ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΥ – τη Σωτήρα με αποτέλεσμα να επέλθει η αναβάθμιση της οδικής κυκλοφορίας. Δόθηκαν επίσης εκ μέρους της Υπουργού και ρητές οδηγίες για να οριστεί άμεσα σύσκεψη με το Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως για να αρχίσει ο σχεδιασμός των προαναφερθέντων έργων.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τόσο την Υπουργό όσο και τους λειτουργούς των Δημοσίων Έργων για την ολοκλήρωση του έργου της Περνέρας και την έναρξη των εργασιών της 1ης Απριλίου.

Famagusta.News