Άμεσο κλείσιμο του γραφείου ζητά το προσωπικό της Πολεοδομίας Αμμ/στου μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων

Άμεσο κλείσιμο των γραφείων του Τμήματος Πολεοδομίας και Οικήσεως Αμμοχώστου ζητά το προσωπικό μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων κορονοϊού

DSC 5178 scaled Nea Ammochostos

Άμεσο κλείσιμο των γραφείων του Τμήματος Πολεοδομίας και Οικήσεως Αμμοχώστου ζητά το προσωπικό μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων κορονοϊού στο Τμήμα Κτηματολογίου και Χωρομετρίας στο ίδιο κτίριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Σε συναγερμό το Κτηματολόγιο Αμμοχώστου – Τέσσερα κρούσματα και προσπάθεια εξεύρεσης προσωπικού

Το Κλαδικό Συμβούλιο Υπαλλήλων Πολεοδομίας της ΠΑΣΥΔΥ απέστειλε επιστολή στον Υπουργό Εσωτερικών ζητώντας όπως εφαρμοστεί το πρωτόκολλο επαφής με επιβεβαιωμένο κρούσμα και ως εκ τούτου γίνει απομόνωση όλων των υπαλλήλων στα σπίτια τους και λειτουργία του γραφείου με ένα άτομο αφού γίνει επαναληπτική απολύμανση.

Τα μέλη του προσωπικού της Πολεοδομίας Αμμοχώστου εκφράζουν έντονη ανησυχία ότι είναι εκτεθειμένα στον κίνδυνο μετάδοσης του ιού και ζητούν όπως γίνουν διευθετήσεις για διεκπεραίωση των εργασιών από το σπίτι. Για να γίνει πρακτικά εφικτό αυτό όμως, η συντεχνία των εργαζομένων θέτει θέμα αφαίρεσης του Τμήματος Πολεοδομίας και Οικήσεως από τις ουσιώδεις υπηρεσίες στις οποίες έχει συμπεριληφθεί με αποτέλεσμα να καθίσταται αναγκαία η συνέχιση λειτουργίας. «Με βάση το σχετικό διάταγμα, θεωρούμε ότι θέτουμε τους εαυτούς μας σε αχρείαστη έκθεση στον ιό και κατ’ επέκταση στην περαιτέρω εξάπλωσή του, την ώρα που όλη η κοινωνία καλείται να ελαχιστοποιήσει τις διακινήσεις και τις επαφές» σημειώνει το Κλαδικό Συμβούλιο προς τον πολιτικό προϊστάμενο.

Ως εκ τούτου, οι εργαζόμενοι ζητούν όπως απομακρυνθούν από τα γραφεία και διευθετηθεί λειτουργία των γραφείων μόνο με προσωπικό ασφαλείας.

Πηγή: dialogos.com.cy