Αναστασιάδης: “Η ανάγκη στήριξης της Αμμοχώστου είναι επιτακτική” (εικόνες)

α6 ΔΗΣΥ, Νέα Αμμοχώστου, Νίκος Αναστασιάδης, πολιτική, Προεδρικές Εκλογές 2018

“Με συνεργασία από όσους αγαπούν την πατρίδα θα επιτευχθούν οι στόχοι για μια κοινωνία προόδου” είπε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας και υποψήφιος Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης στην πανεπαρχιακή συγκέντρωση Αμμοχώστου που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην αίθουσα δεξιώσεων “Λαξιά” στο Παραλίμνι.

α9 ΔΗΣΥ, Νέα Αμμοχώστου, Νίκος Αναστασιάδης, πολιτική, Προεδρικές Εκλογές 2018

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν του στη συγκέντρωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στην παρουσία των Υπουργών Γεωργίας, Νίκου Κουγιάλη, Άμυνας Χριστόφορου Φωκαΐδη, Παιδείας, Κώστα Καδή, βουλευτών της επαρχίας Αμμοχώστου, των Δημάρχων Παραλιμνίου, Αγίας Νάπας, Σωτήρας, Αμμοχώστου και Λευκονοίκου και στελεχών του Δημοκρατικού Συναγερμού καθώς και της οικογένειας του Προέδρου Αναστασιάδη.

α8 ΔΗΣΥ, Νέα Αμμοχώστου, Νίκος Αναστασιάδης, πολιτική, Προεδρικές Εκλογές 2018

Ο Νίκος Αναστασιάδης κάλεσε τους ψηφοφόρους που επιθυμούν μια αξιοπρεπή πατρίδα και λύση χωρίς εγγυήσεις και κατοχικά στρατεύματα, όπως είπε, να εργαστούν τις επόμενες μέρες στοχευμένα και αποτελεσματικά καταθέτοντας ψήφο εμπιστοσύνης στον νυν Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

α7 ΔΗΣΥ, Νέα Αμμοχώστου, Νίκος Αναστασιάδης, πολιτική, Προεδρικές Εκλογές 2018

“Έχουμε συγκροτημένο, καλά μελετημένο και κοστολογημένο πρόγραμμα, όπως είπε, που ήδη χαράζεται μέσα από πολιτικές αποφάσεις που έχουν ληφθεί με στρατηγικούς σχεδιασμούς και εθνικά σχέδια δράσης.

α5 ΔΗΣΥ, Νέα Αμμοχώστου, Νίκος Αναστασιάδης, πολιτική, Προεδρικές Εκλογές 2018

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σημείωσε ότι την επαρχία μας επισκέπτεται πέραν του ενός τρίτου του τουριστικού ρεύματος και ως εκ τούτου η ανάγκη στήριξής της είναι επιτακτική. Για αυτό τον λόγο, σύμφωνα με τον ίδιο, αυτή τη στιγμή υλοποιούνται στην περιοχή έργα που επιχορηγούνται από την Κυβέρνηση αλλά και έργα ιδιωτικής πρωτοβουλίας που ξεπερνούν το ένα δισεκατομμύριο ευρώ.

α4 ΔΗΣΥ, Νέα Αμμοχώστου, Νίκος Αναστασιάδης, πολιτική, Προεδρικές Εκλογές 2018

Αναφερόμενος δε στο έργο της Κυβέρνησής του κατά τη θητεία του αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην οικονομική πρόοδο, στην ανακούφιση του Κύπριου πολίτη αλλά και σε πολυεπίπεδη, όπως τη χαρακτήρισε εξωτερική πολιτική, η οποία έχει αναβαθμίσει, όπως είπε, το κύρος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

α3 ΔΗΣΥ, Νέα Αμμοχώστου, Νίκος Αναστασιάδης, πολιτική, Προεδρικές Εκλογές 2018

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, ανέφερε για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, πως κατάφερε, σύμφωνα με τον ίδιο, να πάρει τον απόλυτο έλεγχο στα χέρια του και να ορθοποδήσει το κράτος από τη βαθιά ύφεση των προηγούμενων, όπως συγκεκριμένα ανέφερε.

α2 ΔΗΣΥ, Νέα Αμμοχώστου, Νίκος Αναστασιάδης, πολιτική, Προεδρικές Εκλογές 2018 α1 ΔΗΣΥ, Νέα Αμμοχώστου, Νίκος Αναστασιάδης, πολιτική, Προεδρικές Εκλογές 2018 α 2 ΔΗΣΥ, Νέα Αμμοχώστου, Νίκος Αναστασιάδης, πολιτική, Προεδρικές Εκλογές 2018

Famagusta.News / Πρωινό Δρομολόγιο ΡΙΚ (Δέσποινα Πούρεκκου)