Αντιδήμαρχος Παραλιμνίου: “Παράτυπη συνεδρία για παροχή διευκολύνσεων στις παραλίες”

"Παράτυπη συνεδρία Δημάρχου και δύο Δημοτικών Συμβούλων για την παροχή διευκολύνσεων στις παραλίες (ενοικίαση ειδών θαλάσσιων αθλημάτων και ψυχαγωγίας). Να παραιτηθούν ο Δήμαρχος και οι δύο Δημοτικοί Σύμβουλοι που παρέστησαν"

Copy of Copy of Copy of Copy of Copy of Untitled exclusive, Αβραάμ Μουλαζίμης (Αμερικάνος), Δήμος Παραλιμνίου

Την έντονη αντίδρασή του εξέφρασε σε πρόσφατη ανάρτησή του ο Αντιδήμαρχος Παραλιμνίου Αβραάμ Μουλαζίμης – Αμερικάνος σχετικά με συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παραλιμνίου με θέμα την παροχή διευκολύνσεων στις παραλίες (ενοικίαση ειδών θαλάσσιων αθλημάτων και ψυχαγωγίας).

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Παράτυπη συνεδρία Δημάρχου και δύο Δημοτικών Συμβούλων για την παροχή διευκολύνσεων στις παραλίες (ενοικίαση ειδών θαλάσσιων αθλημάτων και ψυχαγωγίας).

Να παραιτηθούν ο Δήμαρχος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιώργος Καράς και Κυριάκος Ιωακείμ.

Τους καταγγέλλω Δημόσια για κατάχρηση εξουσίας στον Υπουργό Εσωτερικών, στον Υπουργό Δημόσιας Τάξης, στον Γενικό Εισαγγελέα, στον αρχηγό της Αστυνομίας, στον Γενικό Ελεγκτή και σε όλους τους αρμόδιους φορείς.

Καταγγέλλω Δημόσια τον Δήμαρχο Θεόδωρο Πυρίλλη και τους Δημοτικούς Συμβούλους Γιώργο Καρά και Κυριάκο Ιωακείμ οι οποίοι συνεδρίασαν παράτυπα σήμερα τελευταία ημέρα του χρόνου για το θέμα της παροχή διευκολύνσεων στις παραλίες (ενοικίαση ειδών θαλάσσιων αθλημάτων και ψυχαγωγίας). Αν είναι δυνατόν την τελευταία ημέρα του χρόνου ο Δήμαρχος και οι δύο στενοί του συνεργάτες έσπευσαν ετσιθελικά να συνεδριάσουν παράτυπα, να αλλάξουν την απόφαση και να την κοινοποιήσουν μάλιστα και στον κόσμο του Παραλιμνίου μέσω γραπτού μηνύματος.

Η σημερινή συνεδρία του Δημάρχου και των δύο στενών του συνεργατών είναι παράτυπη εφόσον δεν υπήρχε απαρτία. Η πράξη τους αποτελεί κατάχρηση εξουσίας. Με αυτό τον τρόπο ο Δήμαρχος και οι δύο στενοί του συνεργάτες Καράς και Ιωακείμ θέλησαν παράτυπα να αλλάξουν την προηγούμενη πλειοψηφική απόφαση της ολομέλειας του Δημοτικού Συμβουλίου. Ουσιαστικά πρόκειται για παραποίηση των πρακτικών της προηγούμενης απόφασης κάτι που αποτελεί μεταξύ άλλων και ποινικό αδίκημα.

Αυτή είναι η παράτυπη συμπεριφορά του Δημάρχου και των δύο στενών του συνεργατών του. Εν΄ έτη 2021 με αυτό το καθεστώς λειτουργεί ο Δήμος Παραλιμνίου. Μετά και από αυτή τους την παράτυπη ενέργεια δεν έχουν άλλη επιλογή εκτός από το να παραιτηθούν άμεσα και οι τρεις.

Ο Δήμαρχος πολλές φορές δήλωσε δημόσια ότι θα παραιτηθεί. Προσωπικά και θέλω να το ξεκαθαρίσω αυτό, δεν ενδιαφέρομαι για την Δημαρχία. Καλώ τον Δήμαρχο να τηρήσει την υπόσχεση του για παραίτηση, να παραιτηθούν και οι δύο στενοί του συνεργάτες και όταν το πράξουν θα παραιτηθώ και εγώ και το Δημοτικό Συμβούλιο να εκλέξει νέο Δήμαρχο.

Όταν ο ίδιος ο Δήμαρχος και οι δύο στενοί του συνεργάτες δεν σεβάστηκαν την πλειοψηφική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και ενέργησαν παράτυπα, πως θα σεβαστούν τον Δημότη Παραλιμνίου;

Υπάρχουν και άλλα σοβαρά θέματα που αφορούν τον Δήμο Παραλιμνίου και για αυτό καλώ τους αρμοδίους να διορίσουν άμεσα ποινικούς ανακριτές. Είμαι έτοιμος να καταθέσω.

Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά. Ήμουν και θα είμαι πάντα δίπλα σε όλους τους Δημότες.