Απάντηση ΔΗΣΥ σε Πυρίλλη για την παραίτηση του

998E82B5 8E3B 4F4D 9D3E 6E7325A5BA0E ΔΗΣΥ, Θεόδωρος Πυρίλλης

Ανακοίνωση απάντηση προς τον δήμαρχο Παραλιμνίου εξέδωσε ο ΔΗΣΥ μετά την γνωστοποίηση της παραίτησης του.
Αυτούσια η ανακοίνωση ΔΗΣΥ:

“Σεβόμαστε το δικαίωμα του μέλους μας και Δημάρχου Παραλιμνίου, Θεόδωρου Πυρίλλη, να ζητήσει τη διαγραφή του από το κόμμα.

Εκφράζουμε την εκτίμηση και τις ευχαριστίες για την μέχρι σήμερα συμβολή του στην παράταξη. Η εκτίμηση προς το πρόσωπό του παραμένει ανεξάρτητα από την απόφασή του.

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός θα συνεχίσει να στηρίζει και να βρίσκεται δίπλα από την ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου σε συνεργασία με όλους τους φορείς της περιοχής όπως κάνει από ιδρύσεως του.

Σε δεύτερη ανακοίνωση ο ΔΗΣΥ σημειώνει πως:

“Είμαστε βέβαιοι πως με τη λειτουργία του Υφυπουργείου Τουρισμού οι δυνατότητες και τα αποτελέσματα θα είναι ακόμη μεγαλύτερα”

Είμαστε βέβαιοι πως με τη λειτουργία του Υφυπουργείου Τουρισμού οι δυνατότητες και τα αποτελέσματα θα είναι ακόμη μεγαλύτερα.
Ο τουρισμός είναι νευραλγικός τομέας της οικονομίας του τόπου. Το 2019 σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας εποχής με τη λειτουργία του Υφυπουργείου Τουρισμού. Είναι προτεραιότητα για την κυβέρνηση και για τον Δημοκρατικό Συναγερμό η περαιτέρω εδραίωση του τουριστικού τομέα στην οικονομία και στην παραγωγική διαδικασία του τόπου.

Είμαστε βέβαιοι πως με τη λειτουργία του Υφυπουργείου Τουρισμού οι δυνατότητες και τα αποτελέσματα θα είναι ακόμη μεγαλύτερα.

Θέλουμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στο έργο του Υφυπουργού Τουρισμού, κ. Σάββα Περδίου, που ανακοινώθηκε χθες και αναλαμβάνει καθήκοντα στις 2 Ιανουαρίου.