Χρυσή σελίδα στην ιστορία της ΕΝΠ στο Βόλεϊ – Πάει τελικό απέναντι στην Ομόνοια

Με δεύτερη σερί νίκη Ομόνοια και Ε.Ν.Π. έκλεισαν θέση για τον Τελικό του Κυπέλου ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Ανδρών στο βόλεϊ.

«Πράσινοι» και «βυσσινί» ξανακέρδισαν τη Δευτέρα 12 Απριλίου 2021 στους δεύτερους ημιτελικούς Green Air Παφιακό και ΑΕ Καραβά αντίστοιχα με 3-1 σετ και πλέον θα τα πουν στον τελικό της ερχόμενης Παρασκευής.

Σύμφωνα με την ΚΟΠΕ, η Ομόνοια προκρίθηκε στον Τελικό Κυπέλλου και αγγίζει το νταμπλ με την 28η σερί νίκη της. Οι «πράσινοι» επιβλήθηκαν χθες του Green Air Παφιακού με 3-1 σε 88’ στο Στάδιο «ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ». H oμάδα του Σ. Σάββα πέτυχε δεύτερη νίκη επί των Παφιτών που έδειξαν να αντιδρούν στο δεύτερο σετ το οποίο κέρδισαν 21-25 και αναπτέρωσαν τις ελπίδες τους. Ωστόσο, η Ομόνοια αντέδρασε και «καθάρισε» τα άλλα δυο σετ με 25-19 και 25-21 κατακτώντας τη νίκη και την πρόκριση με 3-1 σετ.

ΟΜΟΝΟΙΑ (Σ. ΣΑΒΒΑ): Rangel, Αχ. Πετρακκίδης, Aλεξίου, Eλευθερίου, Vinicius, Προδρόμου – Λίμπερο:b Πλατρίτης – Αλλαγές: Σ. Πετρακκίδης.

Green Air ΠΑΦΙΑΚΟΣ (Κ. ΚΑΜΠΕΡΙΔΗΣ): Γιωργάλλας, Οικονομίδης,Petty, Β. Ανδρέου,Aσπιώτης, Αλ. Σαββίδης – Λίμπερο: Στ. Σαββίδης – Αλλαγές: Θεοδώρου, Kαλός,

Ιστορική ήταν η χθεσινή μέρα για την Ε.Ν.Π. που προκρίθηκε στον Τελικό του Κυπέλλου. Σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, η ομάδα του Παραλιμνίου κέρδισε στη Λεμεσό την αξιόμαχη ΑΕ Καραβά με 3-1 σετ σε 95’ και προκρίθηκε. Η ομάδα του Ν. Ρουμελιώτη προηγήθηκε με 2-0 (25-20, 25-20) και έβαλε τέλος στην πρόκριση. Απ΄εκεί και πέρα έγινε ένα ανοικτό παιχνίδι με την ΑΕ Καραβά να κερδίζει το τρίτο σετ 25-20 και να μειώνει σε 2-1. Τελικά, οι «βυσσινί» επιβλήθηκαν στο τέταρτο σετ με 25-19, κερδίζοντας με 3-1.

ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ (Κ. ΧΑΤΖΗΔΑΜΙΑΝΟΥ): Καρακατσάνης, K. Aχιλλέως, Kaminski, Φιλοκράτους, Cobridge, Ηerrera – Λίμπερο: Αντωνίου – Αλλαγές: Χατζηδαμιανού, Ιωάννου. Ε.Ν.Π.
(Ν. ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ): Coutinho, Παπανδρέου, Κ. Γεωργίου, Acosta, Χρυσοστόμου, Γ. Γεωργίου – Λίμπερο: Πάπας – Αλλαγές: Πυλιώτης.

Το Κύπελλο Κύπρου θα διεκδικήσουν για 7η φορά η Ομόνοια και για πρώτη η Ε.Ν.Π. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΙΟ» Αθλητικό Κέντρο στη Λεμεσό την Παρασκευή στις 20:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το συνδρομητικό κανάλι 7Sports TV που εκπέμπει στην πλατφόρμα της Cablenet. Η Ομόνοια είναι η κάτοχος του τροπαίου αφού το κατέκτησε το 2018-2019 ενώ η διοργάνωση της σεζόν 2019 -2020 διακόπηκε λόγω της πανδημίας. Οι «πράσινοι» κέρδισαν τις τελευταίες τρεις εκ των τεσσάρων διοργανώσεων.

Ροη Ειδησεων

Τα βάζουν με Δήμο Αγίας Νάπας οι ιδιοκτήτες watersports

Στά άκρα βρίσκονται οι σχέσεις του Παγκύπριου Συνδέσμου Ιδιοκτητών Μέσων Θαλασσίων Αθλημάτων – Ψυχαγωγίας οι…

6 Ιουνίου, 2024

Κυριάκος Ιωακείμ: «Καταφέραμε να έχουμε Τοπικό Σχέδιο αντάξιο του τόπου μας»

Ανακοίνωση για τη δημοσίευση του Τοπικού Σχεδίου Παραλιμνίου, Δερύνειας και Αγίας Νάπας εξέδωσε ο δημοτικός…

6 Ιουνίου, 2024

ΕΚΤ: Μείωσε τα επιτόκια για πρώτη φορά από το 2019

Την πολυαναμενόμενη μείωση των επιτοκίων, για πρώτη φορά από το 2019, ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Κεντρική…

6 Ιουνίου, 2024

Δήμος Παραλιμνίου: Έντονη διαφωνία για μεταφορά μεταναστών στην Περνέρα

Ο Δήμος Παραλιμνίου σε σημερινή συνεδρίασή του εξέτασε το θέμα της μετακίνησης μεταναστών από την…

6 Ιουνίου, 2024

Προσοχή! Αποσύρονται κεφτεδάκια από την κυπριακή αγορά – Ανιχνεύθηκε σαλμονέλα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Το Υπουργείο Υγείας πληροφορεί το καταναλωτικό κοινό ότι οι Υγειονομικές Υπηρεσίες του Υπουργείου, στο πλαίσιο…

6 Ιουνίου, 2024

Επισκέφθηκε στέγες ευγηρίας η Υφυπουργός Πρόνοιας – Συστάσεις σε όσα ήταν κλειστά

H Υφυπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας Μαριλένα Ευαγγέλου, σε μη προγραμματισμένες επισκέψεις σε αριθμό Στεγών Ευγηρίας στην…

6 Ιουνίου, 2024