Έδειξε τα δόντια η Ένωση: 2-2 την Ανόρθωση στο Παραλίμνι (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τις φάσεις του αγώνα

Στιγμιότυπο 2019 04 21 19.25.22 Ανόρθωση, Ένωση Νέων Παραλιμνίου, Ένωσις Νέων Παραλιμνίου, Ποδόσφαιρο

Στον αγώνα που η Ένωση καιγόταν για τους 3 βαθμούς και αντιμετώπιζε την Ανόρθωση που ήταν βαθμολογικά αδιάφορη δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, αφού εξήλθε στην ισοπαλία με 2-2. Από 2 γκολ πέτυχαν ο Ιωάννης Πίττας και ο Ρούμπεν Ράγιος.

Εικόνα αγώνα

Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης μεταξύ της Ένωσης και της Ανόρθωσης ολοκληρώθηκε στο 1-1. Η γηπεδούχος ομάδα ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα με δύο φάσεις, όμως η ομάδα που κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ ήταν η Ανόρθωση με τον Ρούμπεν Ράγιος στο 11′ λεπτό του αγώνα μετά από πάσα του Ντούρις.

Στη συνέχεια η Ένωση πίεσε για την ισοφάριση και κατάφερε να πετύχει το γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Ιωάννη Πίττα σ’ ένα μοιρασμένο πρώτο μέρος. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο έφερε και το γκολ για την Ένωση, φέρνοντας τούμπα το ματς για το 2-1 και πάλι με τον Ιωάννη Πίττα στο 53′. Η “Κυρία” έφτασε κοντά στο 2-2 με τον Στεφανέλι, ήταν όμως λίγο άτυχος αφού το σουτ πέρασε χιλιοστά εκτός.

Στο 66′ ο Πίττας παραλίγο να πετύχει χατ-τρικ στο παιχνίδι, αφού ένα πολύ ωραίο σουτ του υποχρέωσε τον Δημητρίου να αποκρούσει σωτήρια σε κόρνερ. Στο 70′ με βολίδα του Μικελτάντζε, η μπάλα πήγε ψηλά άουτ, ενώ ο Πίττας στο 81′ πήγε να απειλήσει ξανά την εστία του Δημητρίου, βρήκε τους χώρους μπήκε στην περιοχή όμως η μπάλα πήγε πάνω από την εστία του Δημητρίου.

Στο 84′ η Ανόρθωση με σκόρερ τον Ράγιος και πάλι έφερε το παιχνίδι ξανά στα ίσα (2-2), βάζοντας φρένο στην υπερπροσπάθεια της Ένωσης για να πάρει τους τρεις βαθμούς που τόσο είχε ανάγκη, αφού είναι η ομάδα που βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 26 βαθμούς.