Εδώ θα βρεις το καλύτερο φαγητό στον Πρωταρά…

Στο πολυφημισμένο και πολυβραβευμένο Sizzler's Restaurant στην Περνέρα

IMG 20200728 212917 729 Advertorial, Coronavirus, Sizzlers Restaurant, Περνέρα

Αν αναζητάς το καλό φαγητό, τις μοναδικές γεύσεις και τα ξεχωριστά και ποιοτικά πιάτα, τότε το Sizzler’s Restaurant είναι το ιδανικό και μάλιστα είναι ένα από τα πολυβραβευμένα και ιστορικότερα εστιατόρια της επαρχίας Αμμοχώστου και βρίσκεται στην περιοχή Περνέρα στον Πρωταρά.

Πηγαίνοντας στο Sizzler’s θα σε εντυπωσιάσει η φιλική ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί από την οικογενειακή επιχείρηση αλλά και η εμπειρία που αποδεικνύεται στην ποιότητα των πιάτων. Αξίζει να δοκιμάσεις τα φλαμπέ στα οποία εξειδικεύεται και συγκεκριμένα, το λατρεμένο “Steak Alexander the Great”, ένα ζουμερό φιλέτο βοδινό με κρεμμυδάκια, μανιταράκια, γαλλική μουστάρδα και τυρί φέτα. Μαγειρεμένο με brandy και φρέσκα κρέμα καθώς και το “Pork a la king”, φιλέτακια χοιρινό σε πλούσια κρεμώδη σάλτσα απο φρέσκα μανιταράκια, ούζο, λευκό κρασί και σαφραν. Μην ξεχάσεις, επίσης, να δοκιμάσεις το διάσημο “Sizzler’s Steak”, φιλέτο βοδινό με πλούσια στρώση λιωμένου τυριού σε πικάντικη κόκκινη σάλτσα από μανιτάρια, κρεμμύδια, πράσινη πιπεριά και ντομάτες. Αν προτιμάς το κοτόπουλο, τότε να παραγγείλεις το “Chicken and Prawn Royal”, λαχταριστό κοτόπουλο μαγειρεμένο με γαρίδες κοκτέιλ, μανιτάρια, ντομάτες, κρεμμύδια, ούζο, άσπρο κρασί σε πλούσια κρεμώδης σάλτσα. Για τους λάτρεις της πάπιας, το “Duck with Honey and Berries” είναι η ιδανική επιλογή, μια διαφορετική γλυκιά έμπνευση με φιλετάκια πάπιας μαγειρεμένα σε ντελικάτη σάλτσα από μέλι και άγρια μούρα.

Μάλιστα, η εμπειρία της γευστικής απόλαυσης συνοδεύεται και από την μπροστά στον πελάτη ετοιμασία των φλαμπέ πιάτων από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη, ενώ τα “Sizzler’s Dishes” σερβίρονται κατευθείαν από το ζεστό τηγάνι στο πιάτο του πελάτη.

Το “Sizzler’s RESTAURANT” λειτουργεί από τον Ιούνιο του 1994 στην Περνέρα στον Πρωταρά. Για 26 χρόνια, οι ιδιοκτήτες Γιαννάκης και Μαργαρίτα Μάου αφιέρωσαν μεράκι αλλά και αγάπη για την καλή ποιοτική κουζίνα, καθιστώντας το ως ένα από τα πιο γνωστά διεθνώς εστιατόρια της επαρχίας Αμμοχώστου. Η σεφ Μαργαρίτα Μάου δίνει έμφαση στα ποιοτικά υλικά της περιοχής αλλά και στο καλής ποιότητας κρέας ώστε τα πιάτα να ξελογιάζουν τον ουρανίσκο.

Στιγμιότυπο 2020 08 10 16.41.11 Advertorial, Coronavirus, Sizzlers Restaurant, Περνέρα

Για του λόγου το αληθές, το εστιατόριο βραβεύεται ανελλιπώς από το 2014 έως σήμερα από την παγκοσμίως γνωστή ιστοσελίδα του “Tripadvisor” και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πρώτα στις προτιμήσεις των πελατών, ενώ το 2019 και το 2020 κατέκτησε βραβεύσεις στον διεθνές κατάλογο εστιατορίων “Restaurant Guru” όπου αναδείχθηκε πρώτο σε έξι κατηγορίες. Συγκεκριμένα, αναδείχθηκε 1ο στην κατηγορία καλύτερο εστιατόριο στην Περνέρα, 1ο στην κατηγορία καλύτερο εστιατόριο στον Πρωταρά, 1ο στην κατηγορία καλύτερο εστιατόριο στο Παραλίμνι, 1ο στην κατηγορία καλύτερο steak house στην Περνέρα, 1ο στην κατηγορία καλύτερο steak house στον Πρωταρά και 1ο στην κατηγορία καλύτερο steak house στο Παραλίμνι.

IMG 20200725 112744 896 Advertorial, Coronavirus, Sizzlers Restaurant, Περνέρα

Ιδανικό για κάθε περίσταση

Το “Sizzler’s Restaurant” μπορεί (σε κανονικές συνθήκες) να φιλοξενήσει 200 άτομα, ενώ υπάρχει εξωτερικός χώρος με παιχνιδότοπο. Επίσης μπορούν να φιλοξενηθούν πάρτι γενεθλίων, γάμου, hens night / bachelor parties, μέχρι 200 ατόμων. Μάλιστα σε αυτή την περίοδο το εστιατόριο υπενθυμίζει ότι τηρούνται στο προσωπικό αυστηρά όλα τα μέτρα που προβλέπονται για πρόληψη της μετάδοσης του κορωνοϊού.

FB IMG 1596722484417 Advertorial, Coronavirus, Sizzlers Restaurant, Περνέρα

Πού θα το βρεις

Το “Sizzler’s Restaurant” είναι ανοικτό καθημερινά από τις 5:30 το απόγευμα μέχρι και τις 11 το βράδυ.

Θα το βρεις στην οδό Ηφαίστου 7 στην περιοχή Περνέρα στον Πρωταρά.

Τηλέφωνα κρατήσεων: 23831406, 96651399
Facebook: Sizzlers Restaurant Cyprus
Instagram: sizzlersrestaurantcyprus

Μπορείς να βρεις όλες τις πληροφορίες για το “Sizzler’s Restaurant” και στο Famagusta.Life, στον απόλυτο οδηγό διασκέδασης της επαρχίας Αμμοχώστου πατώντας ΕΔΩ

Famagusta.News