Εκποίηση διαμερίσματος στο Παραλίμνι σε τιμή ευκαιρίας

a Ακίνητα, Εκποιήσεις, Ελληνική Τράπεζα, Νέα Αμμοχώστου, Τράπεζα Κύπρου, Τράπεζες

Από όλα έχει ο μπαξές των μονάδων που έχουν δημιουργήσει οι τράπεζες για εκποίηση ακινήτων. Από οικόπεδα εκατομμυρίων ευρώ μέχρι και χωράφια που στοιχίζουν λιγότερα από χίλια ευρώ. Διαμερίσματα που στοιχίζουν κάτω από €30.000 και πλυντήρια αυτοκινήτων που αναζητούν αγοραστή.

Στο παιχνίδι μπήκε και η Astro Bank με διάφορες αγγελίες στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών για τις ειδοποιήσεις των πλειστηριασμών.

Τράπεζα Κύπρου, Ελληνική Τράπεζα και Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα με αγγελίες τους στον Τύπο ενημερώνουν για τα ακίνητα που διαθέτουν προς εκποίηση.

Με λίγα ευρώ

Στον Τύπο δημοσιεύτηκαν αγγελίες πλειστηριασμών χωραφιών που στοιχίζουν κάτω από χίλια ευρώ. Δηλαδή στοιχίζει πιο πολύ η δημοσίευση της είδησης και ο πλειστηριασμός παρά το ίδιο το χωράφι.

Η Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα, για παράδειγμα, ειδοποιεί για πλειστηριασμό αμπελιού στην τοποθεσία Αόρατη στο Παλαιχώρι Μόρφου έκτασης 734 τ.μ. Η επιφυλασσόμενη τιμή πώλησης ανέρχεται στα €840. Αντίστοιχα στην ίδια περιοχή, αμπέλι έκτασης 576 τ.μ. εκποιείται στην τιμή των €744. Από τη Συνεργατική τίθεται προς εκποίηση χωράφι 446 τ.μ. στην περιοχή Κουδουνιστής στον Άγιο Επιφάνιο με επιφυλασσόμενη τιμή πώληση τις €1.120.

«Ευκαιρία» αποτελεί και η πώληση διαμερίσματος στο Παραλίμνι από την Ελληνική Τράπεζα. Διαμέρισμα στο Παραλίμνι στην τοποθεσία Ανεφανή εκποιείται προς €25.600 στις 4 Δεκεμβρίου. Το διαμέρισμα διαθέτει καλυμμένους χώρους 33 τ.μ. και ακάλυπτες βεράντες 16 τ.μ.

Οικόπεδα εκατομμυρίων

Πέραν των χαμηλών τιμών που παρατηρούνται σε κάποια ακίνητα, υπάρχουν και οι αντίθετες περιπτώσεις. Οικόπεδα εκατομμυρίων με κατοικίες, ακόμη και πλυντήρια αυτοκινήτων μέσα.

Η Τράπεζα Κύπρου εκποιεί δύο οικόπεδα στην τοποθεσία Αηδεμέτικα στη Χρυσελεούσα στον Στρόβολο έκτασης 656 τμ. και 618 τμ αντίστοιχα. Η επιφυλασσόμενη τιμή πώλησης ανέρχεται στο €1.136.000. Η πώληση τους θα διεξαχθεί στις 30 Νοεμβρίου.

Η Ελληνική Τράπεζα εκποιεί στις 15 Νοεμβρίου χωράφι έκτασης 35.133 τμ στην βιομηχανική περιοχή Κοκκινοτριμιθιάς. Η επιφυλασσόμενη τιμή πώλησης ανέρχεται στο €1.283.200.

Η AstroBank θέτει προς πώληση οικόπεδο με πλυντήριο αυτοκινήτων στη Λεωφόρο Λάρνακος με επιφυλασσόμενη τιμή πώλησης τις €519.600. Η δημοπρασία θα γίνει στις 13 Νοεμβρίου. Το εμβαδόν οικοπέδου υπολογίζεται στα 572 τ.μ., οι υπόστεγοι χώροι 50 τ.μ., ο υπόγειος χώρος μηχανοστασίου 45 τ.μ. και οι καλυμμένοι χώροι κυρίως κτιρίου 53 τ.μ.

Πηγή: Φιλελεύθερος