Ενωσάρα και στους 16 του Κυπέλλου το Παραλίμνι (εικόνες)

Στιγμιότυπο 2017 12 13 21.15.38 exclusive, Ένωση Νέων Παραλιμνίου, Ποδόσφαιρο

Στη διαδικασία των πέναλτι έλυσαν τις διαφορές τους Αλκή και Ένωση στο σημερινό παιχνίδι κυπέλλου στο στάδιο “Αμμόχωστος”. Η Ένωση πήρε το εισιτήριο πρόκρισης στην επόμενη φάση με 6-5 στα πέναλτι, σ’ ένα συγκλονιστικό παιχνίδι γεμάτο συγκίνηση. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε στο 1-1 στη διάρκεια της παράτασης με τον Φαμπρίτσιο στο 121′ να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα οδηγώντας τον αγώνα στα πέναλτι. Η Ένωση είχε το προβάδισμα με τον Αντωνίου στο 96′ στο ξεκίνημα της ημίωρης παράτασης.

Στιγμιότυπο 2017 12 13 21.15.21 exclusive, Ένωση Νέων Παραλιμνίου, Ποδόσφαιρο

Εικόνα αγώνα:
Στην παράταση οδηγήθηκε τελικά ο μονός αγώνας Αλκή-ΕΝΠ για τη φάση των “16” του κυπέλλου Coca-Cola. Πολύ καλύτερη η Αλκή στο παιχνίδι, είχε τις περισσότερες ευκαιρίες, ήταν ένας μονόλογος από την “Αθάνατη” και όμως το γκολ δεν μπήκε. Δύο δοκάρια από την ομάδα της πρώτης κατηγορίας το ένα με το Σεμέδο στο 23′ και το δεύτερο στο 69′ με κεφαλιά του Φαμπρίτσιο. 14 τελικές από τη γηπεδούχο ομάδα έναντι μιας για την ομάδα του Πάους.

Στο πρώτο μέρος της παράτασης η Ένωση έκανε την έκπληξη και έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο Αντωνίου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 0-1 στο 95′, ενώ δεν έφτανε αυτό για την Αλκή έχασε και τον Ντιγκρουντζιά μετά από τραυματισμό, συνεχίζοντας το παιχνίδι με δέκα παίκτες, αφού δεν υπήρχε το δικαίωμα για αλλαγή.

Ο Φαμπρίτσιο στο 121′ πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης με κοντινή προβολή έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, οδηγώντας το παιχνίδι στη διαδικασία των πέναλτι.

Οι συνθέσεις:
ΑΛΚΗ: Στρατηλάτης, Πάρπας, Ντουβεντρού(64΄ Φαμπρίτσιο), Νγκομό, Σεμέδο, Χαρής, Ανδρέου(64΄ Ντιγκρουτζιά), Βασίλεφ, Λοϊζίδης, Ντιακιτέ, Τριμπό(80΄ Μπιλάλ).

ΕΝΠ: Πέτρου, Λισμπόα, Εντενίλσον, Παύλου(88΄ Κουμής), Ανδρέου, Κοσμάς, Κολοκούδιας(63΄ Σολάρι), Αντωνίου, Γιωρκάτζης, Μέρτακκας, Παπαγεωργίου(63΄ Κωνσταντίνου).

Στιγμιότυπο 2017 12 13 21.15.02 exclusive, Ένωση Νέων Παραλιμνίου, Ποδόσφαιρο

Πηγή: SigmaLive