ΕΝΩΣΗ: Η ανησυχία, το θολό τοπίο και το σενάριο διοικούσας επιτροπής

tsokkos Διοίκηση, Ένωση Νέων Παραλιμνίου, Νέα Αμμοχώστου

Στο Παραλίμνι η αγωνία καλά κρατεί μετά την προ ημερών παραίτηση του προέδρου Γιώργου Τσόκκου.

Οι υποχρεώσεις της ομάδας ολοκληρώθηκαν εδώ και αρκετό καιρό, το διοικητικό τοπίο παραμένει ακόμη θολό και αυτό προκαλεί μεγάλη ανησυχία.

Μπορεί ανεπίσημα να κυκλοφορεί ότι γίνονται σκέψεις για τον προγραμματισμό και ότι προχωρούν κάποια πράγματα, κυρίως με αξιολογήσεις παικτών, όμως επίσημα δεν κινείται φύλλο λόγω της παραίτησης του προέδρου και αυτό είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό, αφού τα χρονικά περιθώρια στενεύουν πλέον επικίνδυνα.

Σε περίπτωση που ο Γιώργος Τσόκκος επιμείνει στην παραίτησή του και αποχωρήσει, τότε η Ένωση θα μείνει ακέφαλη, με τις συνέπειες να είναι απρόβλεπτες. Αν ο ισχυρός άνδρας των βυσσινί αποχωρήσει, τότε το οικονομικό πρόβλημα θα είναι πολύ μεγάλο, αφού δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα άλλος «δυνατός» παράγοντας που θα αναλάβει την εταιρεία και θα σηκώσει το βάρος. Γι’ αυτό και ο πρόεδρος δέχεται πιέσεις για να παραμείνει.

Ο Γιώργος Τσόκκος όμως ήταν και παραμένει ξεκάθαρος στις θέσεις του. Για να παραμείνει θέλει έμπρακτη οικονομική στήριξη και από τους υπόλοιπους μετόχους, παράγοντες και κόσμο, αλλά και από τον Δήμο Παραλιμνίου. Διαμηνύει ότι μόνος του δεν μπορεί να σηκώσει όλο το φορτίο όπως έκανε τα δύο προηγούμενα χρόνια.

Εάν ο Γιώργος Τσόκκος επιμένει στην παραίτησή του και αποχωρήσει, τότε υπάρχει το ενδεχόμενο η Ένωση να συνεχίσει με διοικούσα επιτροπή. Είναι ένα ενδεχόμενο που θα ξεκαθαρίσει στην εκλογική συνέλευση. Στη διοικούσα επιτροπή μπορεί να συμμετέχουν και πρώην διοικητικοί παράγοντες. Σε αυτή την περίπτωση η διοικούσα επιτροπή θα αναλάβει άμεσα τον προγραμματισμό για να ετοιμαστεί η ομάδα ενόψει της νέας χρονιάς.

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ» της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Δευτέρας 10/6)