Ένωση Νέων Παραλιμνίου: “Μία σεζόν γεμάτη…”

Μία σεζόν γεμάτη με σημαντικές επιτυχίες αλλά και που αφήνει πίσω της ωραίες αναμνήσεις θα είναι η φετινή για την καλαθοφαιρική ομάδα της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου.

Όπως γράφει η ομάδα σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η σεζόν ξεκίνησε με το τουρνουά στη μνήμη του φίλου μας του Δώρου και τελείωσε με την νίκη στο παιγνίδι με τον Απόλλωνα, ενώ κατέληξε λόγω των περιστάσεων να γίνονται προσπάθειες για επαναπατρισμό παικτών και προπονητή.

Αυτούσια η ανάρτηση:

“2019-2020. Μια σεζόν γεμάτη που ξεκίνησε με το τουρνουά στη μνήμη του φίλου μας του Δώρου και τελείωσε με την νίκη στο παιγνίδι με τον Απόλλωνα. Γεμάτη ανατροπές χαρές και λύπες και το αναπάντεχο φινάλε που ποτέ δεν ήρθε. Ευχαριστούμε παίκτες και προπονητές για το φετινό ταξίδι και τον κόσμο μας που ήταν πάντα εκεί αγκαλιάζοντας την ομάδα μας. Τελευταία προσπάθεια ο επαναπατρισμός των παικτών και του προπονητή. Όλοι με ασφάλεια είναι πλέον με τις οικογένειές τους όπως οφείλαμε να φροντίσουμε αυτές τις δύσκολες μέρες και πληρωμένοι μέχρι και την τελευταία μέρα. Καλή συνέχεια και καλή δύναμη σε όλους. Εις το επανιδείν με την νέα αγωνιστική περίοδο, όλα θα πάνε καλά φτάνει να φερθούμε υπεύθυνα και σύμφωνα με τις προσταγές των ειδικών.❤🏀✊💪🙏”