ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Σύνοδος κορυφής τουρισμού για πρώτη φορά στην Κύπρο

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον Πρωταρά και την Αγία Νάπα

Νέα Αμμοχώστου

Διεθνή σύναξη των κορυφαίων τουριστικών οργανισμών της Ευρώπης θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά η Κύπρος από τις 6 μέχρι τις 9 Μαΐου, με οργανωτή τον διεθνή τουριστικό οργανισμό MTS/OTS Globe και τη συμμετοχή περίπου 200 ατόμων από την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αμερική.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον Πρωταρά και την Αγία Νάπα, στην παρουσία του Υφυπουργού Τουρισμού Σάββα Περδίου και των Δημάρχων Παραλιμνίου και Αγίας Νάπας, Θεόδωρου Πυρίλλη και Γιάννη Καρούσου.

Ο συνέταιρος του οργανισμού MTS/OTS Globe στην Κύπρο Βίκτωρ Μαντοβάνης δήλωσε ότι η σύναξη αυτή είναι πολύ σημαντική για την Κύπρο και το τουριστικό της μέλλον, γιατί είναι η πρώτη φορά που έρχονται στο νησί τόσα πολλά και υψηλόβαθμα στελέχη, σχεδόν όλων των μεγάλων τουριστικών οργανισμών από τις αγορές, από όπου η Κύπρος αντλεί τουρίστες.

Ο κ. Μαντοβάνης επεσήμανε ότι η σύναξη αυτή δίνει στην Κύπρο μια μοναδική ευκαιρία για να προβάλει τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα και ειδικά το τουριστικό της πρόσωπο.

Πηγή: Philenews/ΚΥΠΕ